Servicii optimizare site  Timisoara

By Star Marketing Consulting

marketing online timisoara

Alege ca site-ul tau web sa ocupe o pozitie de top in rezultatele de cautare pentru a atrage clienti pe site 24 din 24.

Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii de SEO profesionale in Timisoara si tara pentru ca site-ul tau sa ocupe o pozitie superioara in rezultatele de cautare.

Servicii web design profesionale in Timisoara

Servicii SEO Timisoara

Daca vrei ca site-ul tau web sa atraga noi clienti si sa fie mai bine clasat in rezultatele de cautare atunci Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii de optimizare profesionale.

Punem accent pe cele mai bune tehnici de SEO si suntem la curent cu noile update-uri de algoritm de la Google.

Analiza site web

Analizam cu atentie traficul de pe site-ul tau pentru o mai buna intelegere a oamenilor care intra pe site-ul tau si analizam de unde vin oamenii pe site-ul tau. Astfel vom putea dezvolta o strategie eficienta de SEO pentru site-ul tau cu scopul ca el sa fie mai performant si sa se claseze mai bine in rezultatele de cautare Google si sa atraga in mod constant clienti noi!

 servicii de seo timisoara

 service-4-icon-1

Keyword Search

Inaintea inceperii procesului de optimizare, ne focusam pe gasirea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta!

 service-4-icon-3

Competitive Analysis

Analizam site-urile concurentilor tai pentru a afla ce continut dezvolta si de unde atrag ei link-uri cu scopul realizarii unui SEO complet.

service-4-icon-2

Link Building


Atragem link-uri de calitate ridicata catre site-ul tau web si ne asiguram ca eviti penalizarile Google.

 service-4-icon-4

Web Marketing Analytics

Analizam traficul care vine pe site-ul tau prin Google Analytics si imbunatatim paginile cu randament inferior.

SERVICII DE SEO TIMISOARA – Atrage noi clienti pe site

Vrei promovare SEO?

Promovarea SEO este, alaturi de campaniile de promovare AdWords sau promovare social media, parte esentiala a mixului de marketing online pe care trebuie sa il aiba orice afacere de succes. Serviciile SEO trebuiesc privite ca o investitie pe termen mediu si lung.

Echipa noastra are cunostintele si experienta necesara pentru a gasi cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Noi te putem ajuta sa iti atingi obiectivele in mediul online. Arunca o privire pe site-ul nostru si contacteaza-ne pentru a vedea cu ce te putem ajuta.

CE ESTE OPTIMIZAREA SEO?

Abrevierea provine din limba engleza si provinde de la expresia “search enghine optimization” in limba romana “optimizare pentru motoarele de cautare”.

CU CE NE AJUTA OPTIMIZAREA WEB?

Traficul unui site se bazeaza in mare masura pe motoarele de cautare, un site optimizat va fi prezent in prima pagina atunci cand utilizatorii cauta produse sau servicii asemanatoare si astfel va atrage mai multi vizitatori.

agentie de web design timisoara

Arhitectura corecta a site-ului din punct de vedere seo

Procesul de optimizare prin SEO are la baza mai multe serii de actiuni tehnice dar si actiuni de tip semantice – aici ne referim la cercetare de piata, cuvinte cheie, dar si actiuni strict legate de PR – relatii publice – precum publicarea de articole de calitate de link building.

Optimizarea SEO se bazeaza foarte mult pe user experience si legatura directa a site-ului nostru cu motoarele de cautare si de promovare continut. Trebuie astfel sa avem content de calitate pentru utilizatori.

Este foarte important sa intelegi ca pozitia pe care site-ul tau web o ocupa in rezultatele motoarelor de cautare precum Google, Bing, Yandex, este foarte importanta pentru ca oamenii care sunt interesati de ceea ce vinzi tu – produse/servicii vor fi mai aproape sa cumpere de la tine, daca site-ul tau apare in topul rezultatelor de cautare Google.

Daca te afli printre primele rezultate ale cautarii vei avea considerabil mai multi vizitatori. Conform statisticilor efectuate de cele mai mari companii bazate pe „cautare” (search) din lume, pozitia 1 in rezultatele unei cautari iti va aduce cu 3.250% mai multi vizitatori decat pozitia 11.

arhitectura site seo timisoara

BENEFICIILE OPTIMIZARII SEO

Prin optimizare de tip SEO poti sa te asiguri ca site-ul tau web va rula si functiona mai bine, dar mai important va fi mai bine clasat in rezultatele de cautare Google. Este evident, ca pentru a ajunge pe prima pagina a rezultatelor de cautare Google ai nevoie de know-how, creativitate, texte bune, cuvinte cheie relevante, intr-un cuvant ai nevoie de o campanie de SEO bine pusa la punct.

Cea mai buna solutie pentru a ajunge in prima pagina a rezultatelor de cautare Google este sa apelezi la o firma specializata in SEO care sa te ajute sa iti optimizezi mai bine site-ul web.SEO este un proces foarte complex si dinamic pentru ca se lucreaza direct cu motoarele de cautare precum Google,Bing si Yandex. Acestea proceseaza zi de zi miliarde de cautari, iar ele au rolul de a oferii rezultate de cautare relevante in functie de ceea ce cauta o persoana online. Si tot acest proces se intampla in timp real. Evident, pentru a alege din aceasta baza de date imensa cele mai relevante rezultate pentru utilizatori, motoarele de cautare folosesc formule complexe de indexare si algoritmi ce iau in calcul sute de criterii.

Stiai ca Google foloseste peste 200 de factori de clasare pentru a da rezultate de cautare relevante si de a pozitiona site-urile web in index-ul lor?Pe langa asta, acesti factori isi schimba modul de functionare si se muleaza pe nevoile si cerintele oamenilor si utilizatorilor avand in jur de 500 de modificari anuale.Acum ca avem o idee de ansamblu asupra modului in care ruleaza motoarele de cautare putem sa intelegem cum functioneaza SEO. Prin procesul de optimizare, incercam sa gasim formulele prin care motoarele de cautare combina acesti factori pentru a stabilii importanta lor.

Formula de ranking este strict secreta iar Google se straduie din rasputeri sa mentina acest secret.Este bine de stiut ca Google ne ofera cateva informatii relevante despre elementele care trebuie sa fie optimizate pe site – iar cel mai important element este USER EXPERIENCE.

In acest fel toate agentiile de SEO din lume folosesc diverse tool-uri pentru analiza si monitorizare modului in care motoarele de cautare functioneaza pentru a gasi acele secrete legate de algoritmul de cautare.In strategia de SEO pe care o implementam pentru tine incorporam cei mai importanti factori de clasare pe care Google ii ia in considerare atunci cand claseaza un site in rezultatele de cautare.

Daca site-ul tau este in top-ul rezultatelor de cautare Google acesta va atrage mai multi clienti care vor genera vanzari mai mari.

Daca ai un site de Ecommerce poti lua in calcul urmatoarea formula:

Numar de vizitatori pe site X Rata de conversie=numar clienti

Pozitia de top pe care o ocupa un site in rezultatele de cautare Google resprezinta o afisare fara limite in fata clientilor potentiali. Spre deosebire de campanii platite precum cele de Google Adwords sau Facebook Ads, in care afisarea este limatata de buget, locatia, device, ora, vizibilitatea site-ului tau in rezultatele de cautare organice este nelimitata.

seo-timisoara-star-marketing

Optimizarea motoarelor de cautare a devenit o strategie de marketing online eficienta pentru multe afaceri. Pentru ca putem scrie un roman despre numeroasele beneficii ale optimizarii unui site iata principalele 5.

Mai mult trafic- Pozitile de top din rezultatele de cautare primesc cel mai mult trafic si numar de vizualizari, deci clasarea pe o pozitie de top va indemna oamenii sa intre pe site-ul tau. SEO se concentreaza mai ales pe crearea de title si meta tage informative care sa contina cuvantul cheie. Daca ai un titlu si o descriere bine optimizata iti vei creste rata de click si numarul de vizitatori.

Return of investment – SEO iti ofera rezultate usor de masurat si analizat, chiar daca ai un site de prezentare sau de ecommerce. Astfel noi la Star Marketing analizam si masuram fiecare campanie de SEO prin Analytics si alte metrici pentru a vedea daca a fost sau nu un succes. Astfel cu ajutorul indicatorilor de performanta vedem cati vizitatori ai avut inainte si dupa campania de SEO.

Eficienta costului – Optimizarea SEO este cea mai cost effective strategie de marketing online pentru ca targeteaza userii care cauta produsele / serviciile tale. Natura SEO ajuta afacerile sa economiseasca bani. Devreme ce SEO targeteaza doar userii care cauta produsele/serviciile tale, acest trafic este mai mult probabil sa cumpere.

agentie seo timisoara

Imbunatatire experienta site – SEO se focuseaza sa ofere o experienta cat mai placuta vizitatorilor de pe site, fie ca aceste acceseaza site-ul de pe PC sau de pe tableta. De asemenea prin optimizarea site-ului reduci viteza de incarcare a site-ului. Aceasta nu este doar benefica pentru robotii Google dar si pentru useri.

Notorietate ridicata – devreme ce pozitile de top au mai multe impresii, daca ai site-ul clasat pe primele 3 pozitii in rezultatele de cautare ai sanse mai mari de a fi mai recunoscut. Cu cat ai mai multe pagini bine clasate in rezultatele de cautare cu atat mai mult branding iti faci.

REALIZAREA PROCESULUI DE SEO

Strategia de conținut SEO
Noi construim o strategie de conținut temeinică pentru organizația dvs., care atinge mesaje la nivel înalt,dezvlota propunere de valoare și integrare socială mass-media. Ne propunem publicarea de fluxuri de lucru pentru a imbunatati impactul asupra SEO.

SEO de conversie
Conversiile sunt esentiale in orice strategie de marketing online pentru ca duc la vanzari ridicate, atragerea de noi clienti si cresterea cifrei de afaceri. Noi ajutam la îmbunătățirea probabilității de conversie prin iterație și optimizare.

Analiza căutare

servicii profesionale de seo in timisoara
Noi construim rapoarte și audituri de SEO complete pentru a îmbunătăți campaniile de marketing online și de căutare . Noi căutăm punctele de drop-off și locuri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, în scopul de a îmbunătăți performanța site-ului.

Imbunatatirea experientei de utilizare pe site
Construirea unei experiențe de utilizare convingătoare și intuitive este vitala pentru a fi eficient in on-line. Star Marketing este specializată în a face sistemele de afaceri online si site-uri web mai ușor de utilizat și ușor de navigat.

Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii profesionale si personalizate de optimizare SEO pentru site-ul tau. Oferim pachete de SEO complete care includ – audit de SEO, Optimizare site on-page, optimizare site off-page. Ne concentram pe o mai buna clasare in motoarele de cautare, mai mult trafic pe site, mai multe conversii si o expunere a afacerii mai buna.

Iata cum te putem ajuta sa iti clasezi mai bine site-ul in motoarele de cautare:

1. Audit de SEO complet cu tool-uri performante
2. Research de cuvinte cheie, analiza concurenta
3. Optimizare SEO on page completa
4. Optimizare SEO off page completa
5. Social Media Marketing
6. Site usability si Accessibility
7. Dezvoltare Continut de calitate
8. Rapoarte lunare

Abordarea noastra din punct de vedere al procesului de SEO este din mai multe unghiuri pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea ta. Premisa dupa care ne ghidam este: folosirea cat mai multor informatii si date pentru a dezvolta o strategie de SEO cat mai eficienta care sa iti duca site-ul in topul rezultatelor de cautare Google.

servicii optimizare site timisoara

Dezvoltam continut de calitate pentru site-ul tau web si il promovam in online pentru ca afacerea ta sa fie mai cunoscuta si sa atraga mai multi clienti. Toate aceste elemente vin la pachet cu optimizarea On Page. Daca este necesar apelam si la social media pentru a promova afacerea ta in online. Pentru ca respectam criteriile Google, clientii nostri stau linistiti stiind ca site-ul lor nu va suferii penalizari.

Servicii SEO profesionale in Timisoara

Astfel strategia de SEO dezvoltata pentru tine va merita fiecare banut. Suntem foarte analitici si punem accent pe date concrete pentru ca site-ul tau sa fie corect optimizat.

Obiectivele noastre si strategiile dezvoltate se bazeaza pe date adunate in timp si pe executarea procesului de SEO in mod meticulos.

Ne consultam cu clientii nostri la fiecare pas pentru a oferii servicii personalizate si profesionale.
Cum arata o campanie de SEO

Fiecare afacere de care ne ocupam are o strategie de SEO personalizata in functie de nevoi si dorinte. Totusi campaniile de SEO se bazeaza pe o structura folosita de marile agentii de SEO din lume:

servicii-seo-profesionale in timisoara

1. Faza 1

In primele luni ne concentram pe optimizarea On Page si pe optimizarea Tehnica.

A. Consultanta cu clientul

La Star Marketing ne consultam cu tine pentru a intelege ce nevoie si dorinte ai, dar si pentru a intelege tipul afacerii tale. Apoi vedem ce probleme are site-ul tau web si cum le putem remedia.

B. Analiza Concurenta

Optimizarea SEO este o stiinta. Ceea ce inseamna ca noi ne putem uita peste fiecare site si sa aflam de ce acel site se claseaza mai bine in motoarele de cautare. Ducem analiza concurentiilor tai mai departe prin analiza strategiei si prezentei lor in online pentru a vedea cum atrag acestia clienti.

C. Analiza clientiilor tai

Punem mare accent pe clientii tai. Aflam unde isi petrec acestia timpul in online si ce produse/servicii doresc acestia.

D. Audit Site

Dezvoltam un audit de SEO complet si profesional pentru a afla problemele site-ului si dezvoltam strategii care sa rezolve aceste probleme.

E. Reseach cuvinte cheie

Dupa ce am parcurs pasii de mai sus cautam cele mai bune cuvinte cheie dupa care sa fie gasita afacerea ta in online.

F. Arhitectura site-ului si user experience

La Star Marketing dezvoltam o arhitectura a site-ului tau care sa fie usor de inteles de vizitatorii de pe site.

G. Optimizare On Page

servicii optimizare site timisoara

Dupa ce am trecut prin cei 6 pasi de mai sus, ne concentram pe optimizarea On Page care include:
-implementare modificari arhitectura
-meta date optimization
-optimizare titluri
-optimizare url-uri
-optimizare imagini
-optimizare link-uri
-dezvoltare sitemap si robots txt
-implementare Google Analytics
-implementare Google Search Console
-corectare cod messy
-optimizare continut

H. Verificare continut

Analizam atent continutul de pe site si remediem problemele.

J. Dezvoltare Continut Fresh

Prin content marketing dezvoltam continut de calitate care sa fie usor de indexat de Google.

K. Optimizare Off Page

Dezvoltam o strategie de SEO Off Page prin care sa atragem link-uri de calitate ridicate catre site-ul tau. In acest sens respectam cerintele Google si evitam penalizarile.

L. Dezvoltare Pagina Google Business

Dezvoltam o pagina bine optimizata de Google MyBusiness.

Faza 2

Dupa ce am completat faza 1, ne focusam pe atragerea de clienti pe site-ul tau web prin linkbuilding, social media, email marketing.

Linkbuilding

Atragem linkuri de calitate catre site-ul tau pentru a imbunatatii pozitia site-ului tau in cautarile Google. Tehnicile de linkbuilding folosite sunt in concordanta cu cerintele Google deci nu vei fi penalizat.

Creare continut

Dezvoltam continut de calitate, informativ si educational pe site-ul tau.

Social Media

Promovam site-ul tau pe social media pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site.

Din ce in ce mai multa lume incepe o experienta online cu o cautare pe Google si cauta produse sau servicii pe care vor sa le achizitioneze – de aceea este bine ca site-ul tau sa fie bine clasat in rezultatele de cautare Google. Daca esti in cautarea de servicii SEO in Timisoara cu rezultate garantate care sa iti duca site-ul in topul rezultatelor de cautare Google si noi clienti pe site, Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii de optimizare site.

star marketig seo timisoara

Deci daca si tu vrei sa iti duci site-ul in primele rezultate de cautare Google, noi suntem aici sa te ajutam.

Indiferent de tipul de afacere pe care il ai, Star Marketing te ajuta sa clasezi site-ul afacerii tale cat mai sus in rezultatele de cautare si sa atragi clienti 24 din 24 pe site.

Cu gama noastra de servicii de SEO in Timisoara, te sprijinim in demersul tau pentru a-ti creste vanzarile in online.

Google utilizeaza peste 200 de factori de clasare in algoritmul sau prin care claseaza site-urile in rezultatele de cautare. Noi, cei de la Star Marketing, suntem specialisti in optimizarea SEO si te ajutam sa iti imbunatatesti performantele site-ului tau pentru a atrage clienti noi.

Congintive SEO – care ne ajuta sa intelegem mai bine de ce concurentii tai sunt mai bine clasati in rezultatele de cautare.

Google Page Speed Insights – cu ajutorul acestui tool, ne dam seama usor de ce pagina ta are o viteza de incarcare

Google Keyword Planner – baza unei strategii si campanii de SEO incepe de la alegerea celor mai bune cuvinte cheie dupa care faci SEO. Este foarte important sa intelegii ce cuvinte cheie foloesc vizitatorii de pe site pentru a gasi site-ul tau.

Majestic SEO – Daca site-ul tau atrage link-uri de calitate ridicata, atunci acesta va fi mai bine clasat in Google. Astfel Majestic SEO ne ajuta sa gasim link-uri de calitate ridicata.

Ahrefs – este un tool foarte complex pentru optimizarea unui site web, oferind o imagine completa asupra link-urilor dar si a semnalelor sociale care fac site-urile sa fie mai bine clasate in Google.

PingDom – acest tool ne ajuta sa ne dam seama de ce site-ul tau are viteza de incarcare pe care o are.

Pentru ca stim ca un antreprenor si proprietar de afacere ambitios vrea sa atinga un nivel de succes, noi suntem alaturi de tine.

Fundatia oricarei strategii de SEO este sa gasesti inca de la inceput cuvintele cheie potrivite in jurul carora sa dezvolti strategia de SEO. Te ajutam sa gasesti cele mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta care sa atraga un numar mare de clienti.

Optimizarea SEO on page este cruciala pentru succesul site-ului tau in online. Ne asiguram ca paginile de pe site-ul tau sunt bine optimizate pentru a atrage noi clienti.

Optimizarea SEO off page este o alta parte importanta a procesului de optimizare a unui site. Ne asiguram ca site-ul tau va atrage un numar mare de link-uri de calitate pentru a obtine o pozitie mai buna in rezultatele de cautare.

Google Search Console – ne asiguram ca site-ul tau respecta toate cerintele Google si criteriile de clasare.

Google Analytics – ne asiguram ca site-ul tau este monitorizat complet si 24 din 24 pentru ca tu sa vezi de unde vin clientii pe site-ul tau si pe ce pagini sunt activi.

 

Cateva intrebari despre despre SEO

Nu putem spune de la inceput care este costul unei campanii de SEO pentru ca fiecare campanie este diferita si unica – depinzand de multi factori. In aceste fel toate ofertele noastre sunt personalizate in functie de nevoile tale.

Echipa Star Marketing Timisoara ofera factura si raport de activitate pentru fiecare campanie de SEO prestata in fiecare luna.

Nu sunt taxe initiale cand se incepe implementarea campaniei de SEO. La inceput este mai mult de munca pana analizam site-ul tau si al concurentilor tai, dar nu vei fi taxat pentru auditul de SEO.

Este de recomandat sa se integreze o campanie de SEO cu o campanie de Adwords, Facebook Ads, Social Media, Content Marketing. Putem sa realizam un plan de marketing pentru afacerea ta indiferent ca vinde produse sau servicii.

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?