Orar Mon - Fri 09:00-17:00
Email office@star-marketing.ro Suna-ne 0741216736
Orar Mon - Fri 09:00-17:00
Email office@star-marketing.ro Suna-ne 0741216736

Curs Marketing Online

Curs Marketing Online

 

Curs Marketing Online in Timisoara si Tara pentru antreprenori, angajati si studenti care vor sa dezvolte strategii de marketing de succes pentru afacerea lor.

Vei invata mixul de marketing, cei 7 P, pozitionarea afacerii, branding, dezvoltare de strategii de marketing online, Adwords, Copywriting, CRO si multe altele.

curs marketing online

Poti lua parte la cursuri de marketing online pe platforma Star University!

De asemenea poti lua parte la alte cursuri care sa te ajute sa iti dezvolti business-ul.

Gama de cursuri mai include Photoshop, Html5+CSS, optimizarea ratei de conversie, social media, optimizare site web si multe altele.

Structura Curs Marketing Online :

In acest curs vei invata cum sa iti optimizezi site-ul web pentru o mai buna clasare in motoarele de cautare si pentru a fi mai usor de gasit de clientii tai.

De asemenea vei lua parte la sectiunea de Social Media Marketing in care vei afla cum sa dezvolti strategii de promovare si branding pe retelele de socializare.

Invata cum sa dezvolti continut de calitate pe site-ul tau pentru a informa, educa si informa piata tinta.

Pe langa acestea vei invata sa dezvolti campanii de email marketing de succes prin care sa vinzi mai mult in online si sa iti faci afacerea mai cunoscuta.

De asemenea vei avea o sectiune de optimizarea ratei de conversie prin care sa iti cresti vanzarile de pe site si sa convertesti mai multi useri in clienti.

Toate acestea sunt incluse in cursul de marketing online oferit de Star University pentru ca tu sa iti cresti afacerea!