Curs Java / Python Timisoara - STAR MARKETING TIMISOARA
Curs Java / Python Timisoara
image_pdfimage_print

Va anuntam cu bucurie ca in data de 01 Februarie prietenii nostri de la IT LABS Timisoara vor incepe cursurile de Java/Python/C++ si PHP pentru incepatori.

IT LABS este o companie de software development din Timisoara care ofera cursuri de programre in limbaje precum PHP/Python, Java si C++ pentru incepatorii care vor sa faca primii pasi in programare si sa isi schimbe cariera.

Ce diferentiaza IT LABS fata de alte companii de cursuri de programare din Timisoara este faptul ca toate cursurile au accent pe partea practica si vei avea o curicula la zi pe orice limbaj de programare alegi.

Cursul de Java si Python au fiecare cate 120 de curs dintre care:

  • 40 de ore de curs efectiv in care sunt prezentate si explicate concepte de programare
  • 40 ore de studiu si practica in echipe de maxim 4 persoane
  • 40 de ore de studiu individual si mentoring alaturi de trainerii nostri.

In cadrul cursului de Python se va studia cea mai noua versiune a acestui limbaj de programare 3.6 – in cadrul cursului vei invata toate notiunile de baza ale acestui limbaj de programare, vei afla mai multe despre programrea OOP dar si cum te poti folosi de aceasta pentru a dezvolta programe si aplicatii.

Acest curs de Python este dedicat persoanelor care nu au scris pana acum linii de cod si care vor sa isi schimbe cariera.

Programa de studiu atat pentru cursul de Java dar si pentru cel de Python este unica in Romania in sensul in care accentul se pune pe intelegerea logica a conceptelor predate si explicate + ca peste 70% din curs se bazeaza pe partea practica in care se va scrie cod efectiv si se va utiliza compilatorul.

Iata in mare ce vei putea invata in cursul de Python:

– structurile de control precum if-else, while, switch, for – iar toate conceptele sunt puse in practica prin exercitii si exemple concrete

– functii si metode – este important sa intelegi ca in lumea programarii este necesar sa fi atent la detalii si sa gandesti logic – de aceea in acest modul se va studia si analiza metodele si functiile

– clase si obiecte – dupa ce s-au parcurs cele 2 module de mai sus – se va trece la studiul claselor si obiectelor si cum se folosesc ele in programare

– containere, module si pachete, erori si tratarea de exceptii, generatori si decoratori

In cadrul cursurilor de Java si Python se vor da teme de casa dupa fiecare sedinta de curs, iar temele constau in exercitii de cod si explicarea codului pentru ca tu sa poti pune in practica tot ce ai invatat.

Vei mai avea si proiecte dupa fiecare modul pentru a ingloba bine toate informatiile.

Pentru a te inscrie la cursul de Python in Timisoara poti intra pe site-ul IT LABS.

Pentru a te inscrie la cursul de JAVA incepatori intra pe site-ul IT LABS RD.

Call Now

Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+