curs-adwords-timisoara-2018
CURS GOOGLE ADWORDS TIMISOARA

CURS GOOGLE ADWORDS TIMISOARA ONE-TO-ONE

Vrei sa inveti cum sa atragi clienti rapid in afacerea ta? Acest curs one to one de Google Adwords de la STAR MARKETING este potrivit pentru tine daca vrei sa inveti cum sa setezi corect o campanie de marketing pe Adwords, cum sa dezvolti anunturi persuasive pe Google, cum sa targetezi mai bine piata tinta, cum sa monitorizezi rezultatele si sa optimizezi corect campania de Adwords.

curs google adwords timisoara

Ce vei invata in cursul de Google Adwords:

Vei invata terminologia si partile tehnice ale licitarii online

Vei invata sa dezvolti campanii si ad groups cu o intelegere clara a diverselor setari si tipuri de cuvinte cheie

Cum sa dezvolti anunturi de tip text persuasive si cum sa utilizezi extensiile de anunturi

Cum sa setezi tracking prin conversion pixel

Cum sa monitorizezi rapoartele

Cum sa optimizezi campania de Google Adwords

DE CE URMEZI CURSUL DE GOOGLE ADWORDS

Acest curs de Google Adwords de la Star Marketing este in sistem one to one, adica se va tine doar cu tine si cu trainerul pentru ca tu sa te bucuri de suportul necesar.

Daca vrei sa intelegi cum poti implementa reclame pe Adwords atunci hai la curs.

Daca vrei sa dobandesti cunostinte practice care sa te ajute sa dezvolti si sa monitorizezi singur campania de Adwords.

PROGRAMA CURS ADWORDS:

 • Ce este PPC?
  Introducere în Google AdWords / PPC
  Explicație terminologică
  Licitare și Scor de calitate
  Ce este scorul de calitate
  Cum de a îmbunătăți scorul de calitate
  Cuvinte cheie și tipuri de potrivire
  Metodologia cuvintelor cheie
  Tipuri de potrivire
  Cuvinte cheie negative
  Setare cont și acces
  Structura contului
  Setări și obiective de raportare
  Setările campaniei
  Anunțuri și extensii la anunțuri
  Cum să scrieți o copie a anunțurilor minunate
  Extensii de anunțuri
  Opțiuni de urmărire
  Urmărirea conversiilor
  Conectarea conturilor
  Optimizare
  Definirea strategiei

Pe langa cursul de Google Adwords vei putea lua parte si la cursul de Google Analytics.

 

Cum sa desfasoara cursul?

Cursul se desfasoara in format one to one – doar tu cu trainerul. Programul cursului este Luni-Miercuri-Vineri de la 18-20 sau Sambata si Duminica de la 10-14.

Durata cursului este de 20 ore.

 

Care sunt costurile cursului de Google Adwords?

Costurile acestui curs este de 250 euro – se poate achita in 2 transe egale.

 

Acest curs de Google Adwords se desfasoara in Timisoara si este dezvoltat special pentru incepatori si antreprenorii care doresc sa invete cum sa isi promoveze afacerea prin publicitatea pe Google.

cursuri google adwords

Acest curs contine atat lectii de baza cat si lectii avansate care sa permita oricarei persoane atat fara cat si cu experienta sa dezvolte campaniide Google Adwords dar si sa le monitorizeze si optimizeze.

In acest curs de Google Adwords vei fi asistat de un Expert Certificat Google in Publicitatea PPC pentru ca tu sa intelegi fiecare aspect din acest curs.

Invata tot ce ai nevoie despre publicitatea PPC de la un Expert Certificat Google si creste notorietatea afacerii tale si numarul de clienti.

Obiectivul acestui curs de Google Adwords este ca tu inveti cele mai bune practici si tehnici utilizate de expertii PPC fara sa cheltui o avere.

In timpul acestui curs One To One vom dezvolta campanii live de Adwords, iar tu vei fi ghidat prin fiecare pas la dezvoltarii, implementarii, monitorizarii si optimizarii campaniei PPC.

De asemenea vei invata cum sa depasesti concurenta si cum sa le furi clientii in mod eligibil si cum sa respecti cerintele Google, dar si sa scazi costurile campaniei.

Pe langa acestea, vei invata cum sa monitorizezi efectele campaniei folosind tool-uri profesionale precum Google Analytics. Vei mai invata in cadrul acestui curs de Google Adwords pentru incepatori cum sa alegi cele mai potrivite cuvinte cheie pentru a atrage clienti.
Vei mai invata cum sa dezvolti anunturi persuasive pe care sa dea click clientii potentiali. Daca anunturile tale nu iasa in evidenta si nu atrag atentia ele nu vor atrage click-uri. Astfel in acest curs vei afla cum poti dezvolta anunturi de calitate care sa iti aduca mai multi clienti pe site.

Vei mai afla cum sa scazi costurile campaniei de Google Adwords. Este important sa optimizezi cat sa poate de mult costurile campaniei pentru ca tu sa ai costuri de achizitie cat mai mici.

Este important sa stii ca in acest curs de Google Adwords One To One desfasurat in Timisoara vei mai afla cum sa monitorizezi corect campania de PPC si sa alegi cele mai bune metode de livrare a anunturilor si metodele de licitare.

Pe langa faptul ca in cadrul cursului de Google Adwords vei invata sa dezvolti campanii de PPC de succes, vei mai invata si Google Analytics, Google Search Console si lucrul cu Heatmaps.