CURS GOOGLE ADWORDS TIMISOARA INCEPATORI
curs-adwords-timisoara-2018
CURS GOOGLE ADWORDS TIMISOARA

CURS GOOGLE ADWORDS TIMISOARA ONE-TO-ONE

Vrei sa inveti cum sa atragi clienti rapid in afacerea ta? Acest curs one to one de Google Adwords de la STAR MARKETING este potrivit pentru tine daca vrei sa inveti cum sa setezi corect o campanie de marketing pe Adwords, cum sa dezvolti anunturi persuasive pe Google, cum sa targetezi mai bine piata tinta, cum sa monitorizezi rezultatele si sa optimizezi corect campania de Adwords.

curs google adwords timisoara

Ce vei invata in cursul de Google Adwords:

Vei invata terminologia si partile tehnice ale licitarii online

Vei invata sa dezvolti campanii si ad groups cu o intelegere clara a diverselor setari si tipuri de cuvinte cheie

Cum sa dezvolti anunturi de tip text persuasive si cum sa utilizezi extensiile de anunturi

Cum sa setezi tracking prin conversion pixel

Cum sa monitorizezi rapoartele

Cum sa optimizezi campania de Google Adwords

DE CE URMEZI CURSUL DE GOOGLE ADWORDS

Acest curs de Google Adwords de la Star Marketing este in sistem one to one, adica se va tine doar cu tine si cu trainerul pentru ca tu sa te bucuri de suportul necesar.

Daca vrei sa intelegi cum poti implementa reclame pe Adwords atunci hai la curs.

Daca vrei sa dobandesti cunostinte practice care sa te ajute sa dezvolti si sa monitorizezi singur campania de Adwords.

NOU!!! Diploma acreditata de la Google care dovedeste faptul ca ai urmat acest curs!

PROGRAMA CURS ADWORDS:

 • Ce este PPC?
  Introducere în Google AdWords / PPC
  Explicație terminologică
  Licitare și Scor de calitate
  Ce este scorul de calitate
  Cum de a îmbunătăți scorul de calitate
  Cuvinte cheie și tipuri de potrivire
  Metodologia cuvintelor cheie
  Tipuri de potrivire
  Cuvinte cheie negative
  Setare cont și acces
  Structura contului
  Setări și obiective de raportare
  Setările campaniei
  Anunțuri și extensii la anunțuri
  Cum să scrieți o copie a anunțurilor minunate
  Extensii de anunțuri
  Opțiuni de urmărire
  Urmărirea conversiilor
  Conectarea conturilor
  Optimizare
  Definirea strategiei

Pe langa cursul de Google Adwords vei putea lua parte si la cursul de Google Analytics.

 

Cum sa desfasoara cursul?

Cursul se desfasoara in format one to one – doar tu cu trainerul. Programul cursului este Luni-Miercuri-Vineri de la 18-20 sau Sambata si Duminica de la 10-14.

Durata cursului este de 15 ore.

Avantajele cursului de Google Adwords de tip 1-la-1 sunt urmatoarele:

– vei avea parte de toata atentia trainer-ului. Asta inseamna ca vei avea ocazia sa comunici liber pe baza nevoilor tale, vei avea feedback individual si vei intelege mai rapid/usor partea teoretica.

– vei avea la dispozitie know-how-ul trainerului si vei putea sa inveti mai usor si mai practic toate elementele din curs

– nu iti vei mai face griji ca nu ai inteles ceva pentru ca trainerul va fi langa tine pe durata cursului si te va ajuta sa deprinzi noi abilitati si cunostiinte.

– vei lucra pe baza de proiecte 100% practice pentru ca tu sa pui in aplicare toate cunostiintele aprofundate

– cursul se va tine cand vei putea tu si trainer-ul iar tu nu vei pierde nici o lectie, asta inseamna ca acest curs de Adwords din Timisoara de la Star Marketing este personalizat dupa nevoile tale.

Intrebari la care vei afla raspunsul daca vei lua parte la acest curs de Google Adwords:

Introducere în Google AdWords: Cum funcționează? Este corect pentru afacerea mea? Ce am nevoie pentru un cont de succes?

Terminologie: Ce opțiuni de publicitate sunt disponibile în Rețeaua Google? Ce informații furnizează Google despre campaniile mele?

Definirea obiectivelor și campaniile de structurare: Cum îmi fac site-ul Google AdWords pregătit? Care sunt câteva modalități de a structura contul meu și cum vor afecta performanța contului meu?

Setarea contului, navigare și interfață: Crearea unui cont. Cele mai bune practici pentru prima campanie. Navigați în părțile contului dvs. și efectuați modificări simple sau multiple.

Lucrul cu anunțurile: Care sunt cele mai bune practici pentru anunțurile desktop și mobile? Cum influențează politicile editoriale Google anunțurile mele? Care sunt strategiile eficiente pentru testarea copiei de anunțuri?

Cursuri Google Adwords Timisoara
Cursuri Google Adwords Timisoara

Lucrul cu cuvintele cheie: Ce instrumente și strategii sunt disponibile pentru a cerceta cuvintele cheie și pentru a crea grupuri de anunțuri? Cum funcționează tipurile de potrivire Google și cum ar trebui utilizate acestea pentru un cont de succes?

Măsurarea performanței: Ce valori de raportare trebuie să acordăm atenție? Cum pot utiliza Google Analytics pentru a-mi informa deciziile Google AdWords?

Ce tip de urmărire a conversiilor este disponibil prin Google AdWords și Google Analytics și cum diferă cele două metode?
Introducerea optimizării campaniei:

Care sunt cele mai bune practici care trebuie urmate în optimizarea campaniilor mele, a grupurilor de anunțuri, a cuvintelor cheie, a anunțurilor și a paginilor de destinație?

Care sunt costurile cursului de Google Adwords?

Costurile acestui curs este de 250 euro – se poate achita in 2 transe egale.

 

Acest curs de Google Adwords se desfasoara in Timisoara si este dezvoltat special pentru incepatori si antreprenorii care doresc sa invete cum sa isi promoveze afacerea prin publicitatea pe Google.

cursuri google adwords

Acest curs contine atat lectii de baza cat si lectii avansate care sa permita oricarei persoane atat fara cat si cu experienta sa dezvolte campaniide Google Adwords dar si sa le monitorizeze si optimizeze.

In acest curs de Google Adwords vei fi asistat de un Expert Certificat Google in Publicitatea PPC pentru ca tu sa intelegi fiecare aspect din acest curs.

Invata tot ce ai nevoie despre publicitatea PPC de la un Expert Certificat Google si creste notorietatea afacerii tale si numarul de clienti.

Obiectivul acestui curs de Google Adwords este ca tu inveti cele mai bune practici si tehnici utilizate de expertii PPC fara sa cheltui o avere.

In timpul acestui curs One To One vom dezvolta campanii live de Adwords, iar tu vei fi ghidat prin fiecare pas la dezvoltarii, implementarii, monitorizarii si optimizarii campaniei PPC.

De asemenea vei invata cum sa depasesti concurenta si cum sa le furi clientii in mod eligibil si cum sa respecti cerintele Google, dar si sa scazi costurile campaniei.

Pe langa acestea, vei invata cum sa monitorizezi efectele campaniei folosind tool-uri profesionale precum Google Analytics. Vei mai invata in cadrul acestui curs de Google Adwords pentru incepatori cum sa alegi cele mai potrivite cuvinte cheie pentru a atrage clienti.
Vei mai invata cum sa dezvolti anunturi persuasive pe care sa dea click clientii potentiali. Daca anunturile tale nu iasa in evidenta si nu atrag atentia ele nu vor atrage click-uri. Astfel in acest curs vei afla cum poti dezvolta anunturi de calitate care sa iti aduca mai multi clienti pe site.

Vei mai afla cum sa scazi costurile campaniei de Google Adwords. Este important sa optimizezi cat sa poate de mult costurile campaniei pentru ca tu sa ai costuri de achizitie cat mai mici.

Este important sa stii ca in acest curs de Google Adwords One To One desfasurat in Timisoara vei mai afla cum sa monitorizezi corect campania de PPC si sa alegi cele mai bune metode de livrare a anunturilor si metodele de licitare.

Pe langa faptul ca in cadrul cursului de Google Adwords vei invata sa dezvolti campanii de PPC de succes, vei mai invata si Google Analytics, Google Search Console si lucrul cu Heatmaps.
Mountain View

Ce vei invata in cadrul acestui curs de Adwords in Timisoara:

Ce poti invata in acest curs de Adwords 1-la-1 in Timisoara?

– vei invata sa dezvolti campanii de tip search, display, shopping, video, remarketing si app
– vei invata sa optimizezi campania de Google Adwords si sa ai profituri mai mari la costuri mici
– vei invata sa retargetezi oamenii care au fost pe site-ul tau web si sa iti convingi sa revina pe site si sa cumpere de la tine
– vei invata sa atragi clienti noi pe site
– vei invata cum sa iti cresti traficul de pe site si sa generezi vanzari
– vei invata sa folosesti conversion tracking pentru a calcula valoarea fiecarei campanii
-vei invata cum sa faci tracking asupra apelurilor telefonice din anunturile tale sau de pe site
– vei afla cum sa faci keyword research in acest curs de Adwords si sa alegi cele mai bune cuvinte cheie pentru afacerea ta
– vei invata cum sa structurezi bine contul de Adwords si sa ai un cont bine organizat
– vei afla cum sa cresti scorul de calitate a cuvintelor cheie si sa cresti rata de click – CTR-ul Anunturilor tale.
– vei invata cum sa scazi costurile per click

Call Now

Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+