ghid adwords 2020

Remarketingul (sau retargeting) este o tehnică puternică de marketing care vizează conversia utilizatorilor cu intenții ridicate care au avut interacțiuni trecute cu marca dvs. În acest tip de marketing, specialiștii în marketing au redifuzat anumite reclame utilizatorilor pe baza interacțiunilor lor din trecut cu afacerea lor.

Există mai multe platforme de publicitate pe care le puteți utiliza, dar Google Ads (AdWords) este una dintre cele mai puternice. În această postare, ne vom concentra pe crearea și optimizarea unei campanii de remarketing Google Ads.

Mai întâi vom discuta despre importanța unei strategii clare și apoi vom trece la procesul real de configurare a unei campanii de remarketing Google Ads. În ultima secțiune, vom discuta despre cele mai bune practici și strategii pentru optimizarea campaniei dvs. de remarketing.

Cum sa dezvoltam o strategie de remarketing prin Adwords

ghid adwords 2020
ghid adwords 2020


Înainte de a intra în detaliile înființării unei campanii de remarketing, este important să avem o strategie clară. Iată câteva dintre lucrurile de care aveți nevoie pentru a realiza acest lucru.

Setați obiectivele de remarketing clare
Pentru aceasta, trebuie să definiți către ce utilizatori doriți să vizați campania dvs. de remarketing.

Iată câteva exemple de tipul de persoane pe care le puteți viza:

Persoane care au plecat la jumătatea drumului înainte de a face o achiziție sau de a întreprinde o anumită acțiune.
Persoane care au verificat site-ul sau aplicația dvs., dar nu au luat măsurile dorite.
Și persoanelor care nu au verificat o pagină pe care ați dorit să o acceseze, cum ar fi o promoție sau o ofertă.
Odată ce știți clar pe cine doriți să vizați, puteți stabili când și cum. Acest lucru vă va ajuta să creați campanii de remarketing precis direcționate.

De asemenea, fiți clar dacă prioritatea dvs. este să generați clienți potențiali sau să obțineți conversii, deoarece aceasta va determina lista dvs. de ținte. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este să obțineți conversii, atunci vă recomandăm să vizați utilizatorii cu intenții ridicate, cum ar fi cei care au vizitat paginile de produse.

Optimizarea campaniei de remarketing


Există o mulțime de alte opțiuni pe care trebuie să le faceți pentru a vă configura campania de remarketing Google Ads.

Iată o listă pentru a vă ajuta să începeți:

Alegeți paginile în care doriți să adăugați etichetele de remarketing.
Faceți o selecție a platformelor sau rețelelor în care doriți să reorientați utilizatorii și cum doriți să o faceți.
Înțelegeți cum să creați anunțuri personalizate pentru segmentele dvs. țintă.
Creează pagini de destinație personalizate pentru utilizatorii pe care îi reorientezi.
Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele opțiuni pe care le veți obține pentru a vă rafina campania. Înțelegerea clară a obiectivelor dvs. și a aspectului dorit al campaniei vă va ajuta.

Cum să creați o campanie de remarketing Google Ads
Primul lucru pe care trebuie să-l știți despre Google Ads este că vă permite să afișați anunțuri pe mai multe platforme. Puteți alege să afișați anunțurile pe YouTube, listele de căutare Google, Rețeaua de display Google, aplicații etc.

Puteți configura o campanie de remarketing pentru fiecare platformă și vă vom spune cum. Dar, înainte de aceasta, trebuie să creați o listă de remarketing care să conțină utilizatorii pe care doriți să îi vizați.

Creați o listă de remarketing
Listele de remarketing sunt o listă cu anumite tipuri de utilizatori pe care îi puteți viza pentru campania dvs. de remarketing Google Ads. Este o practică bună să creați mai multe astfel de liste, astfel încât să puteți selecta pur și simplu una la configurarea campaniei.

ghid-google-adwords-romania
ghid-google-adwords-romania

Iată procesul de creare a unei liste de remarketing.

Conectați-vă la contul Google Ads și faceți clic pe „instrumente și setări” din colțul din dreapta sus.
Faceți clic pe „Biblioteca comună” din meniul derulant.
Selectați „Manager de public” și apoi opțiunea + pentru a crea o listă de remarketing, așa cum se arată mai jos.

După ce selectați o opțiune, să spunem „vizitatori ai site-ului web”, de exemplu, veți găsi alte opțiuni cu privire la cine doriți să reorientați exact.
Această selecție va ajuta obiectivele dvs. de remarketing. Iată opțiunile pe care le obțineți. Puteți crea liste separate pentru a acoperi fiecare dintre aceste opțiuni sau câteva dintre acestea.

De asemenea, puteți adăuga reguli personalizate pentru a adăuga persoane pe listă dacă iau o anumită acțiune.

Folosind acest proces simplu, vă puteți crea lista de remarketing și apoi treceți la crearea unei campanii de remarketing. Din nou, nu putem sublinia suficient faptul că ar trebui să creați mai multe liste cu nume adecvate, astfel încât să le puteți utiliza ulterior.

Configurarea campaniei de remarketing Google Ads

Iată un proces pas cu pas pentru a vă crea campania de remarketing Google Ads pentru diferite platforme.

Rețeaua de display Google

Puteți selecta această opțiune dacă doriți să plasați anunțuri grafice în rețeaua Google de site-uri web proprii și afiliate.

Din contul dvs. Google Ads, faceți clic pe opțiunea + pentru a crea o campanie.

Selectați obiectivele de remarketing din lista de opțiuni disponibile.
Selectați tipul campaniei. În acest caz, selectați „Rețeaua de display”.
Adăugați numele campaniei și modificați locația și setările de limbă.
Selectați strategia și bugetul de licitare.
Utilizați opțiunea „Setări suplimentare” pentru a putea regla setări mai avansate.
Selectați segmentele de public și adăugați-le pe cele pe care doriți să le vizați.
Salvează și ieși.
Video

Dacă doriți să afișați anunțurile pe YouTube și pe alte site-uri de streaming video, puteți utiliza această opțiune.

Urmați un proces similar cu cel de mai sus, dar selectați „video” când vi se solicită să selectați un tip de campanie.
Parcurgeți procesul normal pentru a vă configura campania așa cum faceți pentru orice anunțuri.
În opțiunea de selectare „Rețele”, selectați dacă doriți ca anunțurile dvs. să apară numai pe YouTube sau pe alte site-uri.
Selectați formatul de anunț video pentru a alege ce tip de anunțuri doriți să afișați.
Faceți clic pe „Opțiuni înguste și de direcționare” pentru a vă perfecționa direcționarea.
Selectați opțiunea de remarketing și selectați o listă de remarketing pentru campania dvs.
Alții

De asemenea, puteți selecta „Rețea de căutare”, „Cumpărături” și opțiuni inteligente.

Opțiunea de campanie din Rețeaua de căutare vă permite să plasați anunțuri numai pe Google SERP pentru interogări de căutare relevante. Anunțurile pentru cumpărături, pe de altă parte, pot fi afișate pe SERP-urile Google, Rețeaua de display Google și pe toate site-urile afiliate. Acestea sunt menite practic să promoveze vânzările anumitor produse.

Opțiunea de campanie Smart Ads vă ajută să difuzați anunțuri automate în rețeaua Google și în rețeaua afiliată a acesteia. Această opțiune necesită o implicare minimă din partea dvs., deoarece Google rulează automat campania.

ghid-promovare-google-adwords-romania
ghid-promovare-google-adwords-romania

Procesul de configurare a campaniei dvs. de remarketing este mai mult sau mai puțin similar și se explică de la sine pentru fiecare.

În această postare, am elaborat campaniile publicitare „Rețeaua de display Google” și „Video”, deoarece acestea sunt cele mai populare.

Strategii pentru a desfășura o campanie de remarketing eficientă care funcționează
Acum, că știți cum să creați și să rulați o campanie de remarketing Google Ads, să aruncăm o privire asupra unor moduri în care o puteți optimiza în continuare.

  1. Vizați diferite segmente de utilizatori
    Pentru a profita la maximum de campania dvs. de remarketing, vizați diferite seturi de utilizatori de pe site-ul și aplicațiile dvs. De ce să vizați un singur segment de utilizator atunci când puteți viza diferite segmente cu anunțuri diferite.

De asemenea, nu vă concentrați doar pe vizitatorii site-ului dvs. web, ci includeți și utilizatorii aplicației dvs. mobile în campania dvs. În caz contrar, veți pierde o parte semnificativă din potențialii dvs. clienți.

  1. Utilizați strategii de licitare inteligentă
    Există câteva opțiuni de licitare inteligentă disponibile pe Google Ads care vă pot ajuta să obțineți rezultate mai bune. Aceste strategii de licitare vă ajută să obțineți mai mulți clienți potențiali sau conversii în bugetul minim.

Iată patru strategii principale pe care le puteți încerca:

CPC îmbunătățit

Acest instrument vă ajută automat sumele licitate în funcție de probabilitatea lor de a obține conversii. Deci, va licita mai mult dacă șansele de conversie sunt mai mari și invers.

Suma CPA vizată

Acest instrument de optimizare vă permite să vă optimizați suma licitată în timp real, impresie cu impresie, pentru a obține un ROI mai mare. Sumele licitate vor fi ajustate automat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de conversie mai rapid.

ROAS vizat

Această strategie vă ajută să obțineți o sumă licitată cost-pe-clic maximă pentru a obține rentabilitatea dorită a cheltuielilor publicitare (ROAS).

Maximizați conversiile

Aceasta este o strategie generică care vă ajută să obțineți conversii maxime în bugetul limitat, independent de suma CPC, CPA sau ROAS vizată.

  1. Setați CPC maxim pentru sumele licitate manuale
    Adăugând la punctul anterior, nu numai că vă puteți optimiza strategiile de licitare automată, ci și sumele licitate manuale. Deci, dacă decideți să optați pentru licitarea manuală, atunci puteți seta o sumă licitată CPC maximă pentru anunțurile dvs.

CPC maxim înseamnă cea mai mare sumă de bani pe care sunteți dispus să o plătiți pentru un singur clic pe anunțul dvs. Cu cât suma CPC maximă este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele ca anunțul dvs. să apară în partea de sus a paginilor cu volum mare de căutări.

  1. Etichetați paginile potrivite
    O parte esențială a derulării unei campanii de remarketing este determinarea paginilor de destinație pe care doriți să le etichetați cu codul dvs. de remarketing. O strategie bună de urmat este etichetarea paginilor dvs. de produse sau servicii cu cea mai bună performanță.

De exemplu, dacă obiectivul dvs. este să generați clienți potențiali, puteți eticheta principalele pagini care generează clienți potențiali. Aceasta înseamnă că puteți remarketia către utilizatorii care au părăsit aceste pagini fără a lua măsurile dorite.

Această strategie funcționează, deoarece acești utilizatori sunt deja relevanți și au intenția de cumpărare și trebuie doar să oferiți o lovitură.

  1. Utilizați direcționarea automată
    Google Ads vizează automat un public similar cu al dvs. pentru a se asigura că anunțurile dvs. sunt afișate persoanelor potrivite. Cu toate acestea, are opțiuni de direcționare mai avansate pe care le puteți utiliza pentru a obține rezultate mai bune.
ghid-google-adwords-romania
ghid-google-adwords-romania

De exemplu, vă puteți extinde direcționarea pentru a ajunge la mai multe persoane, atât pe direcționarea contextuală, cât și pe segmente de public similare.

  1. Folosiți remarketingul dinamic
    Ați văzut vreodată un anunț care vă urmărește pe web, constând de obicei din produse pe care le-ați verificat o dată? Ei bine, acesta este remarketingul în esența sa.

Cu toate acestea, remarketingul dinamic duce acest lucru cu o notch mai mare. Afișează nu numai produse relevante, dar selectează și aspectul anunțului care ar funcționa cel mai bine pentru o anumită utilizare. În esență, remarketingul dinamic arată anunțul potrivit utilizatorului potrivit la momentul potrivit.

  1. Încercați Upselling și Cross-Selling
    Este un mit obișnuit că remarketingul se adresează doar utilizatorilor cu intenții ridicate care au interacționat cu afacerea dvs. fără a lua măsurile dorite. Adevărul este că puteți viza și utilizatorii care au făcut o acțiune sau chiar au făcut o achiziție. La urma urmei, cui este mai bine să-ți remarketizeze produsele decât cei care au făcut deja o achiziție o dată?

Remarketingul către clienții existenți poate fi gândit la vânzarea încrucișată sau vânzarea în regim de vânzare în cazul în care prezentați alte produse de care ar putea fi interesați. Mulți dintre specialiștii în marketing nu folosesc această tactică atât de mult cum ar trebui și se concentrează doar pe clienții potențiali în loc de pe cei existenți. .

  1. Setați limite de timp optime pentru remarketing
    Remarketingul funcționează cel mai bine dacă contactați potențialii dvs. imediat după ce v-au verificat site-ul sau aplicația. Dacă așteptați mult timp înainte de remarketing, este posibil să nu primiți răspunsul dorit, deoarece s-ar putea să fi pierdut deja interesul.

Deci, o bună practică bună pentru campania dvs. de remarketing Google Ads este să afișați anunțurile într-o anumită perioadă de timp. De asemenea, puteți alege să creați liste de remarketing separate cu durate diferite.

Deși nu există o regulă generală aici, dar 30 de zile este o perioadă bună pentru a începe. Aceasta înseamnă că lista dvs. de remarketing va conține toți utilizatorii care au făcut sau nu au făcut o anumită acțiune în ultimele 30 de zile.

De asemenea, dacă sunteți o companie B2B cu un ciclu lung de conversie, atunci ar fi mai bine să respectați setarea implicită de 90 de zile.

  1. Investiți în reclame receptive
    Această strategie vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți campania de remarketing Google Ads. Anunțurile receptive își pot schimba practic dimensiunile pentru a se potrivi oricărui spațiu publicitar. Acest lucru vă economisește timp și efort pentru a crea o copie de anunț diferită pentru fiecare set de anunțuri, deoarece puteți opta pur și simplu pentru reclame receptive.
  2. Extindeți opțiunile de direcționare în funcție de locație și limbă
    O altă practică simplă, dar eficientă, pentru optimizarea campaniei dvs. de remarketing este extinderea setării de limbă și locație.

Persoanele dvs. potențiale pot ajunge la site-ul dvs. web din orice locație, folosind orice limbă pentru a naviga. Limitarea limbii și locației dvs. la doar 1-2 opțiuni poate însemna că veți pierde o parte din potențialii clienți pe care i-ați fi putut converti.

curs adwords online
  1. Setați limita de frecvență
    Unul dintre eșecurile majore ale oricărei campanii de remarketing este dacă oamenii încep să se enerveze de anunțurile dvs. Dacă afișați același anunț unui utilizator de prea multe ori, acesta ar putea forma o imagine de marcă negativă a companiei dvs.

Remarketingul ar trebui să urmărească doar să ofere un memento ușor persoanelor care ar putea fi interesate de un anumit produs sau serviciu. Cu toate acestea, nu ar trebui să se aplece la un nivel în care începeți să urmăriți pe cineva cu reclame.

Acesta este motivul pentru care este necesar să limitați numărul maxim de afișări ale unui anunț către un utilizator. Numărul ar trebui să mențină un echilibru, astfel încât utilizatorii dvs. să observe anunțul dvs. cel puțin o dată, dar să nu fie deranjați de acesta.

  1. Acordați o atenție specială abandonării coșului
    Dacă obiectivul remarketingului este de a viza utilizatorii cu intenții ridicate, nu există nimeni mai bun decât cei care au lăsat produse în coșul lor. Aceștia sunt utilizatorii care au ajuns la etapa finală de conversie, dar s-au oprit din anumite motive.

Acești utilizatori au intenții de cumpărare ridicate și sunt cel mai ușor de convertit dacă oferiți stimulentul potrivit, cum ar fi o reducere. Deci, asigurați-vă că creați o listă de remarketing pentru astfel de utilizatori și licitați mai mult pentru aceștia decât orice alt segment de utilizatori.

  1. Utilizați testarea A / B
    La fel ca în cazul oricărei alte campanii publicitare, trebuie să utilizați și testarea A / B pentru a vă optimiza campania de remarketing Google Ads. Puteți utiliza acest lucru în special pentru a optimiza copiile și aspectele anunțurilor, pentru a vedea care dintre acestea funcționează cel mai bine pentru publicul dvs.
  2. Excludeți site-urile și conținutul rău din campania dvs.
    Există anumite site-uri web „proaste” cu care nu doriți ca marca dvs. să fie asociată. Trebuie să excludeți unele categorii de site-uri pentru a vă asigura că anunțurile dvs. nu sunt afișate pe aceste site-uri.

Google Ads oferă această opțiune în care puteți exclude anumite site-uri sau categorii de site-uri din campania dvs.

  1. Utilizați codul de remarketing Google Analytics
    Acest lucru ar putea părea ciudat să folosești codul Google Analytics pentru o campanie de remarketing Google Ads, dar există un motiv întemeiat. Utilizarea codului de remarketing Google Analytics vă permite să utilizați comportamentul vizitatorilor în criteriile listei de remarketing.
ghid google adwords romania 2020
ghid google adwords romania 2020

Acest lucru permite o direcționare mai precisă și mai precisă și vă ajută să profitați la maximum de campania dvs. de remarketing.

Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați remarketingul dinamic, atunci trebuie să utilizați codul Google Ads. O modalitate de a vă asigura cel mai bun dintre ambele este utilizarea ambelor coduri pe site-ul dvs. web, deoarece ambele oferă propriul set de avantaje.

Tehnici avansate
Deși o strategie de remarketing de bază poate duce la o creștere a vânzărilor (și la o scădere a vânzărilor pierdute), vom discuta câteva tactici avansate de remarketing care vă vor permite să:

Vizați anumite persoane cu anunțuri foarte relevante, pe baza acțiunilor specifice pe care le-au întreprins
Vizați clienții și clienții care au o probabilitate ridicată de conversie și / sau creștere a cheltuielilor
Creșteți rentabilitatea investiției din campaniile dvs. de remarketing

  1. Vindeți încrucișat clienții și vizitatorii recenți
    O altă opțiune asemănătoare – dar nu sinonimă cu – vânzarea în creștere este vânzarea încrucișată.

Vânzarea încrucișată este actul de a prezenta articole complementare persoanelor care au achiziționat (sau au manifestat interes pentru) un anumit produs. De exemplu, un client care achiziționează un iPhone ar putea fi interesat să cumpere o carcasă pentru telefon sau un încărcător portabil.

Din nou, puteți utiliza campaniile de remarketing Google pentru a implementa această strategie.

Țintele

În loc să vă concentrați asupra clienților cu valoare ridicată sau redusă (ceea ce puteți face cu siguranță, separat), veți dori să vă concentrați asupra clienților care au interacționat recent cu marca dvs. într-un fel sau altul.

Acest lucru poate însemna concentrarea pe oricare dintre următoarele:

Clienții recenți care au făcut o achiziție
Clienții sau potențialii care au navigat recent pe site-ul dvs.
Clienții sau potențialii care și-au abandonat coșul de cumpărături pe site-ul dvs.

Scopurile
Obiectivele dvs., aici, depind de care dintre categoriile de mai sus se încadrează un client.

Pentru cei care au făcut o achiziție recentă, obiectivul dvs. este să prezentați articole suplimentare, suplimentare, care să le îmbunătățească experiența generală cu produsul pe care l-au achiziționat inițial.

Pentru cei care nu au făcut încă o achiziție (indiferent dacă au navigat sau au abandonat coșul de cumpărături), obiectivul dvs. este totuși să prezentați aceste articole suplimentare.

ghid google adwords
ghid-google-adwords-2020

Speranța este că perspectiva unei experiențe îmbunătățite îi determină să meargă mai departe cu achiziția pe care o ceruseră inițial.

Procesul
În primul rând, trebuie să înțelegeți clar care dintre articolele dvs. mai mici merg mână în mână cu produsele dvs. mai mari și mai valoroase.

Apoi, veți dori să creați un public nou în funcție de criteriile menționate mai sus:

Pentru clienții care au făcut conversii, veți da clic pe „Condiții avansate”, apoi selectați „Tranzacții” din meniul derulant. Asigurați-vă că schimbați valoarea la „mai mare de 0.”

Pentru cei care au vizitat o anumită pagină de produs, veți naviga din nou la „Condiții avansate” și selectați „Titlu pagină” din meniul derulant:

De acolo, va trebui să introduceți titlul paginii reale a paginii produsului în cauză.

(Notă: puteți combina aceste două tactici pentru a vă concentra pe laser asupra persoanelor care au vizualizat o anumită pagină și au achiziționat articolul de pe pagina respectivă utilizând opțiunea „Adăugați filtru”.)

În cele din urmă, pentru părăsitorii de coșuri, veți selecta „Acțiune eveniment” din meniul derulant din „Condiții avansate”, apoi veți introduce acțiunea „AdăugareCart”.

Apoi, faceți clic pe „Adăugați filtru”, apoi selectați „Tranzacții pe utilizator” din meniurile derulante și introduceți „0” ca valoare.

După configurare, puteți utiliza Google Ads pentru a identifica anumite produse pe care doriți să le vindeți încrucișat clienților dvs.

De exemplu, pentru cei care au verificat pagina produsului pentru pantofii cu dantelă în captura de ecran de mai sus, compania poate decide să afișeze un anunț care să prezinte o centură sau o pereche de șosete potrivite.

  1. Păstrați clienții sezonieri la bord
    Nu este un secret faptul că majoritatea companiilor de comerț electronic văd că numărul lor de vânzări crește destul de drastic în anumite momente ale anului.

(Desigur, există și momente în care vânzările scad – dar nu ne vom concentra pe asta, aici.)

Pentru proprietarii de afaceri de comerț electronic, aveți două opțiuni atunci când apar aceste vremuri:

Sărbătoriți-i pentru ceea ce sunt și continuați odată ce vremurile trec
Mențineți cât mai multe afaceri suplimentare pe care le puteți avansa
Inutil să spun că ultima alegere va fi cu siguranță mai benefică pentru compania dumneavoastră.

Țintele
Aici, veți dori să vizați persoanele care se încadrează în una dintre cele două categorii (sau ambele, simultan):

Clienții ale căror AOV în perioada sezonieră definită sunt mai mari decât AOV-ul lor global
Clienții ale căror AOV în perioada definită sunt mai mari decât AOV-ul general al companiei dvs. pe tot parcursul anului
Scopurile
Scopul aici este destul de simplu:

Atrageți clienții AOV cu nivel sezonier să continue să efectueze achiziții care depășesc AOV „normal”.

ghid promovare prin google adwords romania
ghid promovare prin google adwords romania

Procesul

Pentru a crea un public format din clienți AOV cu nivel sezonier ridicat, veți reveni la „Condiții avansate”, apoi filtrați după „Data sesiunii”, așa cum este selectat din meniul derulant.

De acolo, puteți selecta fie o anumită dată (cum ar fi Vinerea Neagră a anului trecut), fie un interval de date, așa cum a decis echipa dvs. de marketing.

Apoi, veți adăuga un alt filtru, „Venituri pe sesiune”, și veți modifica filtrul pentru a include doar tranzacțiile care au depășit valoarea totală AOV.

Când aplicați această nouă listă unei campanii publicitare deja existente, veți dori să selectați Numai sumă licitată. La rândul său, veți licita automat mai mult atunci când clienții cu valoare ridicată (cei care aplică lista creată) utilizează termenii de căutare conectați la campania în cauză. În același timp, aceasta va menține oferta dvs. constantă pentru cei care nu sunt incluși în această listă nou creată.

  1. Incentivați primele achiziții de mare valoare
    În cele din urmă, este important să rețineți că obținerea cumpărătorilor pentru prima dată pentru a-și crește valoarea comenzii este o modalitate incredibil de eficientă de a vă crește AOV-ul general.

După cum am menționat mai devreme, cu cât clienții dvs. cheltuiesc mai mult din start, cu atât veți putea ajunge mai rapid la profitabilitate cu fiecare dintre noii dvs. veniți. La rândul său, costul pe achiziție va scădea – iar valoarea pe viață a clientului dvs. va crește inerent.

Țintele
Deși obiectivul dvs. general sunt persoane care încă nu au efectuat o achiziție, putem descompune acest lucru în continuare:

Persoanele care au navigat doar pe site-ul dvs. pentru prima dată (sau de mai multe ori)
Persoanele care au luat măsuri în mod activ pentru a interacționa cu marca dvs. – dar nu au efectuat încă o achiziție
Scopurile
Scopul dvs. aici nu ar trebui să fie doar de a atrage un nou client la bord.

Mai degrabă, doriți să vă concentrați pe obținerea clienților noștri nou-veniți de a intra la bord cu o explozie! Pentru a face acest lucru, veți determina clientul să efectueze o primă achiziție mai mare decât se aștepta.

Procesul
Procesul de creare a unui public nou depinde de care dintre cele două categorii menționate mai sus vă concentrați.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?