Cum sa atragi clienti pe site in 2020 - STAR MARKETING TIMISOARA
CURS FACEBOOK ADS TIMISOARA - STAR MARKETING iti vine in ajutor cu un curs de Facebook Ads one to one.

Te chinui sa atragi trafic noi si constant pe site-ul afacerii tale?

Daca si tu vrei sa afli cum poti sa dezvolti content de calitate pentru site-ul tau web si sa atragi clienti noi pe site, citeste mai departe acest ghid si pregateste-te sa iti transformi site-ul intr-un magnet de clienti.

Dezvolta un blog relevant si puternic

Poate sa fie tentant sa scrii despre ceea ce iti place tie dar trebuie sa scrii despre ce ii intereseaza pe clientii tai potentiali pentru ca ei sa dea click pe site-ul tau in rezultatele de cautare Google.

Astfel raspunsul este sa dezvolti content pentru industria ta si pentru clientii tai ideali. Scrie tutoriale precum acesta, cum sa, etc…

Pe langa asta, asigura-te ca ai un content care sa se potriveasca bine cu intentia de cautare a useriilor. Aceasta este DE CE-ul din spatele cautarii. De ce cauta oamenii ceea ce cauta?

Poate ca ei vor sa afle mai multe despre ceea ce scrii tu.

Google tineste sa ofere rezultate de cautare care sa fie relevante cu ceea ce cauta oamenii. Daca vrei sa iti clasezi site-ul mai bine in cautarile Google, trebuie sa ai cel mai relevant rezultat.

Astfel un content care sa se alinieze cu ceea ce cauta lumea este ideal.

Nu uita sa dezvolti content dens care sa acopere in intregime un subiect important. Dezvolta un content in care sa presari cuvintele cheie relevante dupa care vrei sa te clasezi in rezultatele de cautare.

Pe langa asta, recomandam sa dezvolti o lista de email relevanta cu oamenii care vor primi informatii relevante despre contentul tau de pe site.

Platformele precum Facebook limiteaza reach-ul organic la 1-2%. Cu email-ul sau numarul de telefon poti sa comunici direct cu clientul potential.

Sa iti dezvolti o lista de email nu trebuie sa fie complicat. Ofera ceva de valoare pentru audienta ta tinta.

Poti sa imbunatatesti paginile importante de pe site pe care vrei sa le clasezi mai bine in Google prin linkurile interne. Aceste linkuri interne ajuta paginile sa se lege intre ele si userii sa afle informatii relevante.

Pe langa asta, robotii Google sunt cei care intra pe site-ul tau prin linkurile interne.

Nu uita sa atragi backlinks de calitate spre site-ul tau mai ales spre paginile pe care vrei sa le clasezi mai bine.

Este de stiut ca Google plaseaza linkurile spre ca fiind factorul #2 in clasarea in rezultatele de cautare. De aceea poti sa atragi trafic de calitate pe site-ul tau daca atragi backlinks de calitate spre site-ul tau.

Mai poti atrage trafic de calitate pe site daca vei fi activ pe forumuri si bloguri din nisa ta. Pe langa asta recomandam sa fi activ si pe grupurile de Facebook din nisa ta…

Ca sa atragi rapid clienti potentiali pe site-ul tau iti recomandam sa investesti buget in Google Ads + Facebook Ads. Targetarea pe aceste platforme este foarte precisa si vei afisa anunturile tale doar la persoanele care sunt interesate de ceea ce vinzi tu.

CONCLUZIE

Acum ca ai aflat cum sa atragi clienti potentiali pe site-ul tau web, te invitam sa aplici aceste tehnici in strategia ta de marketing online. Succes.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?