Ce sunt backlink-urile in procesul de SEO - STAR MARKETING TIMISOARA
SEO & Marketing

Ce sunt backlink-urile in procesul de SEO

Industria SEO din intreaga lume se schimba in ritm rapid, iar fiecare om de marketing trebuie sa fie la curent cu update-urile Google de algoritm pentru a fi siguri ca site-urile cu care lucreaza se claseaza bine in rezultatele de cautare Google.Cu toate acestea, backlinkurile rămân la fel de cruciale pentru o strategie ca atunci când au fost create pentru prima dată. În prezent, backlink-urile sunt o fază foarte frecventă în lumea SEO, iar dacă sunteți implicat în industrie, știți că backlink-urile sunt vitale pentru performanțele unui site web.

Ce sunt backlink-urile?

Backlink-urile au loc pe Internet când un site menționează un alt site și link-uri către acesta. De asemenea, denumite „link-uri de intrare”, link-urile backlink își conectează prin intermediul site-urilor web externe. Aceste legături din domenii externe indică pagini din propriul dvs. domeniu. Ori de câte ori apar backlinkuri, este ca și cum ai primi un vot pentru o pagină web. Cu cât veți obține mai multe voturi de pe site-urile autorizate creează un efect pozitiv asupra clasării și vizibilității căutării unui site.

De ce sunt importante backlink-urile?

Backlink-urile sunt importante atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatorii finali. Pentru motoarele de căutare, îi ajută să determine cât de autoritar și relevant este site-ul dvs. pe subiectul în care vă încadrați. Mai mult, link-urile către site-ul dvs. web reprezintă un semnal către motoarele de căutare pe care alte site-uri web externe le aprobă conținutul.

Dacă multe site-uri se leagă către aceeași pagină sau site web, motoarele de căutare pot interpreta că conținutul este în valoare de a fi conectat la acesta și, prin urmare, merită să fie clasat mai sus pe un SERP (pagina cu rezultatele motorului de căutare).

Timp de mulți ani, cantitatea de backlinks a fost un indicator al popularității unei pagini. Dar astăzi, algoritmi precum actualizarea Google Penguin, au fost creați pentru a ajuta la alți factori de clasare; paginile sunt clasate mai sus pe baza calității linkurilor pe care le obțin de pe site-uri externe și mai puțin pe cantitate.

Pe langa asta, backlinkurile sunt importante pentru userii finali pentru ca ele ajuta oamenii sa gaseasca informatiile relevante de pe site-uri cu autoritate in domeniu.

Pentru a te asigura ca ai backlinkuri de calitate spre site-ul tau web, asigura-te ca analizezi site-urile concurentilor tai si sa vezi de unde atrag ei backlink-uri.

Poti sa incepi cu o campanie de advertoriale si de comunicate de presa dupa care sa continui cu o campanie de guest posting.

CONCLUZIE

Acum ca ai aflat cum sa atragi backlinkuri de calitate spre site-ul tau si de ce sunt ele asa de importante, te invit sa incepi sa dezvolti si tu o strategie de link building de succes.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?