Cum sa iti clasezi site-ul in prima pagina Google - STAR MARKETING TIMISOARA
SEO & Marketing

Cum sa iti clasezi site-ul in prima pagina Google

Stiai ca doar aproximativ 1% din oamenii care cauta un produs sau serviciu online dau click pe rezultatele de cautare din pagina #2?

Daca si site-ul tau nu se afla in prima pagina a rezultatelor de cautare Google, atunci practic este invizibil din punct de vedere SEO.

In acest ghid vei afla pas cu pas cum sa iti clasezi site-ul in prima pagina a rezultatelor de cautare Google pentru a atrage noi clienti si a genera vanzari.

Esti pregatit? Hai sa incepem…

1 Alegerea cuvintelor cheie ideale

Cel mai probabil ca strategia ta de SEO sa inceapa cu un keyword research ca la carte. Nu trebuie decat sa folosesti Keyword Planner, Ubbersugest Tool sau SemRush pentru a afla care sunt cele mai potrivite cuvinte cheie pentru site-ul tau si pentru strategia de SEO dar si de Adwords, de ce nu…

2 Verifica atent competitia

Apoi pasul numarul 2 este sa vezi cum se claseaza concurentii tai in rezultatele de cautare Google. Ia la rand cuvintele cheie gasite in pasul #1 si vezi pe ce pozitie se claseaza concurenta ta.

Vezi exact pozitia pe care se claseaza ei si analizeaza mai apoi backlinkurile lor. Claserea in primele rezultate de cautare Google poate sa fie un pas greu pentru multe afaceri din cauza numarului mare de concurenti, dar nu este imposibil. Daca vrei sa te clasezi bine pentru anumite cuvinte cheie, atunci investeste intr-o strategie de SEO bine pusa la punct.

3 Creaza o pagina care sa se alinieze cu intentia de cautare a useriilor.

Este important sa intelegi ca Google claseaza paginile nu intreg site-ul.

De exemplu daca vrem sa ne clasam pentru expresia cheie ” agentie turism Timisoara ” trebuie sa avem o pagina cu un content centrat pe acest subiect cheie.

Trebuie sa avem un continut unic, bine structurat din punct de vedere SEO si dens.

4 Asigura-te ca ai un content care acopera un subiect cheie

Aici este important sa fi trecut prin pasul #3 adica sa indeplineasca intentia de cautare. Dar si sa acopere un subiect cheie in totalitate.

Adauga cu incredere in contentul de pe pagina si cuvinte cheie semantice.

5 Atrage backlinkuri de calitate spre site

Dupa ce ai dezvoltat contentul potrivit si dens, trebuie sa vezi cate si ce tipuri de backlinkuri sa atragi pe acea pagina. Google a afirmat ca ia foarte serios in considerare legatura dintre o pagina si numarul/tipul de backlinks. Deci cu cat ai mai multe backlinkuri de calitate cu atat mai mari sanse ai sa iti clasezi pagina mai bine in rezultatele de cautare Gogole.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+