Despre update-ul local in SEO 2019 - STAR MARKETING TIMISOARA

Pentru prima data in ultimii 10 ani, Google a confirmat un update local.

Google a confirmat prin Twitter in Noiembrie 2019 ca un update local a avut loc. Multa lume numeste acest update – Bedlam.

Google a adaugat neural matchin spre cautarile local, ceea ce a facut la cautarile generale in 2018. La inceputul lunii Noiembrie, Google a adaugat neural matchi ca parte a procesului lor de a genera rezultate de cautare locale. Neural matching ajuta Google sa inteleaga mai bine cum cuvintele sunt relevant spre content pe plan local si national.

Folosirea acestui concept inseamna ca Google poate sa faca o treaba mult mai buna pentru a merge in spatele cautarii efective si sa inteleaga numele si descrierea unui brand care este corelat cu o cautare anume.

Acest update este in stare functionala si este bazat pe inteligenta artificiala pentru ca lucrurile sa fie mai clare in cautarele locale.

Dar nu te panica, nu trebuie sa faci nimic special in acest sens, ci doar sa iti imbunatatesi contentul de pe site pentru cautarile locale – dupa caz. Dar si sa ai o consistenta cand vine vorba de datele de contact ale firmei tale.

Acest update are un impact global afectand toate zonele lumii si limbile.

Dupa cum probabil ca stii deja, sunt mereu fluctuatii in rezultatele de cautare pentru ca sistemele isi fac update constant.

Acest update tine foarte mult de limba nu de proximitate spune Danny Sullivan – expert american in SEO. Aceasta potrivire neurala tinteste contentul in mod special.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+