Cum sa dezvoltam o campanie de Google Ads - STAR MARKETING TIMISOARA
SEO & Marketing

Cum sa dezvoltam o campanie de Google Ads

Marketingul online a devenit un joc plătit, dar nu trebuie să plătiți mai mult, să jucați mai mult și să câștigați (sau posibil să pierdeți) mai mult pentru a învinge concurența, aveți nevoie doar de trucurile potrivite pentru a crea o campanie Google Ads care va vă permite să castigati mai mult și să plătiți mai puțin,

Indiferent dacă doriți să vindeți accesorii pentru animale de companie sau produse SaaS, anunțurile plătite pe clic sunt una dintre cele mai eficiente metode de a ajunge la publicul țintă.

Concurenții dvs. plătesc, de asemenea, și ar putea avea bugete mult mai mari. Sau, s-ar putea să aibă doar o mai bună cunoaștere a mărcii, pentru a începe, ceea ce le face mai ușor să obțină clienții prin reclame plătite.

Acest articol vă va oferi tot ce trebuie să știți pentru a crea o campanie de anunțuri Google de succes, care să iasă în evidență și să vă ajute să vă învingeți concurența,

Advertiserul mediu de pe Google realizează venituri de aproximativ 2 dolari pentru fiecare cheltuială de 1 USD. Este suficient să încercați anunțurile Google?

Descoperiți cine este competiția dvs. cu adevărat

Prea des, brandurile fac presupuneri cu cine concurează in online.

Uneori, acest lucru este emoțional – de exemplu, vrei să ai mai mult succes decât cineva care a început în același timp ca tine sau a absolvit aceeași școală. Alte ori, brandurile își asumă doar numele pe care le aud cel mai mult sunt cei mai mari concurenți ai lor.

Dar s-ar putea să existe câteva wild-card-uri pe care nu le-ati considerat.

Pentru a afla cine este cu adevărat concurența dvs., primul pas este o căutare Google de modă veche pentru cuvântul cheie de top legat de industria dvs.

Instrumentul Planificator de cuvinte cheie Google este o mină de aur pentru marketerii de online, mai ales cei PPC.

Puteți căuta până la 10 termeni cheie simultan pentru a înțelege dacă ceva merită licitat.

Instrumentul oferă informații despre cât de des sunt căutate termenii cheie, estimări ale ofertelor și vă oferă o idee despre cât de competitiv este fiecare termen.

Puteți include, de asemenea, site-ul dvs. web pentru a obține mai multe sugestii de termen cheie personalizate.

De exemplu, mâncarea pentru pisici și mâncarea pentru câini au o concurență foarte mare. Pentru mărcile mai mici, fără un buget PPC masiv, acești termeni ar putea fi la îndemână.Dar, Planificatorul de cuvinte cheie vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți unele cuvinte cheie mai bune. Ordonând concurența de la mic la mare, puteți vedea că există mai mulți termeni-cheie cu o concurență mult mai mică.

Instrumentele de mai sus vă vor oferi tone de informații, dar ce veți face cu aceste informații?

Acum este timpul să ne întrebăm: de ce vă bat concurenții? Este ușor să presupunem că pur și simplu au mai mulți bani de cheltuit.

Dar, un pic de auto-reflecție va merge mult aici. Priviti fiecare aspect – termenii pe care îi folosesc, imaginile pe care le includ, unde merg legăturile lor etc.

Puteți utiliza aceeași strategie sau similară, poate pe un termen cheie mai puțin competitiv pe care nu îl vizează?

Selectarea cuvintelor cheie potrivite pentru campania dvs. este esențială pentru afișarea anunțurilor către clienții potriviți și este un pas de bază care este adesea trecut cu vederea.

Începeți prin a crea o listă cu principalele categorii ale afacerii dvs. și apoi căutați cuvinte sau expresii care se încadrează în fiecare dintre aceste categorii. Asigurați-vă că includeți cuvinte pe care clienții dvs. le-ar folosi pentru a descrie produsele sau serviciile dvs.

Termenii cheie de marcă pot fi termenii de căutare care includ numele mărcii dvs. sau numele concurentului. Poate părea inutil să licitați pentru propria marcă, mai ales atunci când credeți că înregistrarea dvs. ecologică va avea un nivel ridicat.

Scorul de calitate este o evaluare pe care Google o folosește pentru a arăta cât de relevant și de înaltă calitate este anunțul dvs. Și în timp ce crearea unui anunț de înaltă calitate are sens logic, mai trebuie să țineți cont de un alt beneficiu.

În majoritatea cazurilor, un scor de calitate mai mare se corelează cu un cost mai mic pe conversie.

Amintiți-vă, un scor de calitate excelent este Google care spune că anunțul dvs. răspunde nevoilor clienților potențiali. Când se va întâmpla acest lucru, Google vă va percepe mai puțin pe clic – și veți vedea probabil o rată mai mare de conversii.

Începeți prin a crea pagini de destinație dedicate și a utiliza inserții dinamice de cuvinte cheie pentru a face anunțurile dvs. mai relevante. Doar acele mici modificări vă pot economisi o tonă de bani pentru cheltuirea publicității prin creșterea Scorului de calitate.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+