Tipuri de backlink-uri pentru SEO - ✔️STAR MARKETING TIMISOARA ✔️

Sunt multe metode in 2019 de optimizare a site-ului tau, si suntem siguri ca link building-ul este o componenta de baza pentru a optimiza orice site web si a-l clasa mai bine in rezultatele de cautare Google. De ce se intampla asta?

Pentru ca un link profile de calitate asigura ca Google intelege ca site-ul tau este de calitate si indica faptul ca ai un content util pentru useri.

Totusi, trebuie sa stii ca sunt multe tipuri de backlink-uri pe care le poti crea. Este posibil sa le grupam dupa urmatoarele criterii:

Dupa modul de achizitie – pot fi self-built, natural atrase, SEO attack.

Tehnici de linkbuilding – content bun, social media, guest post, paid posts.

Calitatea sursei – dupa autoritate, relevanta, spam, irelevant

Locatia linkului – content, navigare, footer

Cel mai important factor in link building este cat de multa valoare are un link pentru site-ul tau. De aceea, iti oferim o scurta clasificare a backlink-urilor si cum sa le poti examina pentru strategia ta de SEO.

LINKURI BENEFICE PENTRU STRATEGIA TA DE SEO

  1. Linkuri in content relevant

Desigur ca cea mai buna sursa de linkuri spre site-ul tau este cea in care primesti link in content-ul altui site de calitate si autoritate mare. Astfel linkurile trebuie sa vina de pe site-uri relevante, cu autoritate si care sa aduca mai multa valoare pentru SEO.

De obicei aceste linkuri sunt greu de atras. Ele apar mai organic fata de alte linkuri pentru ca vin de pe site-uri relevante cu al tau si nu sunt paid links.

Poti sa dezvolti produse/servicii de calitate ridicata, care sa atraga linkuri de incredere.

Contentul care iti va da link trebuie sa fie de calitate ridicata, sa fie usor de citit dar si original.

  1. Linkuri din guest posting

Este o metoda buna sa folosesti guest blogging-ul pentru a atrage linkuri de calitate spre site-ul tau web de pe site-uri cu autoritate. Poti sa profiti de aceste linkuri daca ele sunt de pe nisa relevanta, vin din content original, site-ul respectiv are link profile de calitate.

  1. Linkuri de incredere

Cand devi un membru cu autoritate in nisa ta, poti sa atragi linkuri de calitate care sa iti aduca mai multa valoare pe site-ul tau.

Aceste linkuri vin de pe site-uri cu autoritate, social media post.

  1. Linkuri din directoare locale

O sursa buna de linkuri de care poti profita este cea din directoare de nisa si locale pentru ca iti aduc mult trafic, iar astfel poti atrage recenzii de la Pagini aurii, dar si directoare similare.

LINKURI BENEFICE PENTRU BRAND AWARENESS

Sunt linkuri care te vor ajuta sa iti cresti brandul afacerii tale si vizibilitatea, dar ele de obicei au atributl de nofollow. Dar nu este o pierdere de timp sa te foloesti de aceste linkuri in strategia de SEO.

  1. Linkuri in social media

Facebook, Youtube, Twitter, Pinterest sunt tratate ca pagini normale de catre Google. In acest fel, cand faci referire la un site prin postari pe aceste platforme – Google va lua acel link ca fiind unul de pe un site regular.

Dar faza este ca multe linkuri de pe Social Media sunt cu atribut nofollow. De aceea Google nu da asa multa importanta acestor linkuri.

Dar aceste linkuri iti pot aduce multi clienti si vizitatori pe site.

  1. Linkuri in profiluri de business

Cand dezvolti diverse profiluri de business pe social media, site-uri de recenzii, sau directoare din industria ta, sunt multe sanse sa creezi un link spre site-ul tau. Multe din aceste linkuri au atributul de tip nofollow dar te vor ajuta sa atragi clienti pe site.

Recomandam cu incredere sa folosesti Google My Business pentru a avea sansa sa apari in cautarile locale.

  1. Linkuri in comentarii pe bloguri

O sursa buna de a atrage linkuri si vizitatori spre site-ul tau este sectiunea de comentarii. Oamenii lasa des multe comentarii de calitate si pline de informatii care sa te ajute in a dezvolta diverse bucati de content. Este important sa dezvolti si tu comentarii dar care sa aduca mai multa valoare si in care sa pui link spre site-ul tau.

  1. Link in bio

De multe ori un link in bio este tot ce poti obtine din guest post, iar de obicei are atributul de nofollow. Acest lucru se intampla si in bios la social media posts.

Linkedin ofera atributul de tip dofollow in bios.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+