5 Jan
2019

Cum sa evitam supra-optimizarea unui site

Category:SEO

ass in the air to pound hat pussy Poate nu te astepti ca tu sa iti supraoptimizezi o pagina sau un site, dar prea mult SEO poate sa aiba un impact negativ asupra site-ului tau. Supraoptimizarea include in mare imbunatatirile prea multe in timp scurt, care duc la ridicarea unor intrebari din partea Google.

fake taxi lady tries deepthroating friends 1

australian xxx tube Google este destul de avansat ca sa isi dea seama cand un site este prea optimizat dintr-o data. De aceea trebuie sa pastrezi flow-ul procesului de SEO cat mai natural.

amateur squirt

fetishizing brown girls Iata 6 semne care arata ca iti supra-optimizezi site-ul web

http://johanstellerphotography.com

http://afcmarseille.com/porn/emma-watson-porn-captions 1. Cuvinte cheie irelevante

teen outdoors

go to site Nu trebuie niciodata sa incerci sa clasezi site-ul pentru cuvinte cheie irelevanta. Chiar daca subiectul este foarte cautat, nu va ajuta sa cresterea conversilor.

hd blue film download free

http://afcmarseille.com/porn/at-what-age-do-girls-start-having-sex Google ia in considerea subiectul pe care se axeaza un site. De aceea prea multe cuvinte cheie irelevante vor afecta negativ site-ul tau.

http://ja-gosyogawarashi.com/porn/chubby-girl-horny

see url 2. Tipurile de link

yummy pussy fucking

http://johanstellerphotography.com Sunt sute de tipuri de link-uri pe care le poti atrage pe site. Din pacate, multi oameni de SEO se focuseaza pe anumite tipuri de link-uri care va duce un profil de link ne-natural.

http://johanstellerphotography.com Vrei ca site-ul tau sa arate cat mai natural, astfel trebuie sa atragi anumite tipuri de links. Poti combina link-uri sociale, cu cele text, video, audio, imagini.

http://johanstellerphotography.com 3. Non-branded url

http://johanstellerphotography.com Unii proprietari de site-uri web aleg sa supra optimizeze url-urile in loc sa dezvolte un nume de brand.

watch Astfel nu trebuie sa dezvolti url-uril doar cu cuvinte cheie, incearca sa adaugi si brandul tau.

http://johanstellerphotography.com web-design-timisoara
4. Rich-keyword anchors pentru link-uri interne

http://johanstellerphotography.com/porn/latinos-sebastian-and-cums-on-her-virgin-slit-banged Link-urile interne sunt foarte bune, dar cand acest internal linking se bazeaza prea mult pe cuvinte cheie atunci nu este bine. Ancorele care utilizeaza acelasi url au un impact negativ in ochii Google.

http://johanstellerphotography.com Poti schimba din cand in cand ancorele url-urilor pentru a diversifica procesul de SEO.

go here 5. Link-uri catre pagini de top

teen gives a blowjob nana saitou after a doggy Un profil de link-uri are link-uri catre pagini mai “deep” dar si catre homepage. O ratie buna este de 50% catre pagini deep. Supra optimizarea se intampla atunci cand webmasterii dezvolta link-uri prea multe catre homepage dar si catre pagini de top.

mia khalifa videos 6. Prea multe backlinks

get link Cand dezvolti backlinks prea rapid, Google va ridica niste semne de intrebare. Astfel trebuie sa ai un proces de link-building cat mai natural.

enter Afla si in cat timp se vad rezultatele SEO citind articolul de pe blog.

click Vrei sa stii cat costa o campanie de SEO in Romania? Citeste articolul alaturat.

http://ancestorscalling.com/porn/videos-de-incesto-son-comes-to-watch-online Call Now

Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+