Site-urile care nu sunt bine concepute tind să funcționeze slab și au valori neoptimizate in Google Analytics (de exemplu, ratele de respingere ridicate, timp redus de pe site-ul, pagini de vizită scazuta și conversii scăzute). Deci, ce face ca web design bun? Mai jos vom explora top 10 principii de design web, care va face site-ul dvs. estetic plăcut, ușor de utilizat, eficace si eficient.

1. SCOP
Web design bun trebuie să satisfacă întotdeauna nevoile utilizatorului. Vizitatorii dvs. caută informații, divertisment, un anumit tip de interacțiune, sau să tranzacționeze cu afacerea ta. Fiecare pagină de pe site-ul dvs trebuie să aibă un scop clar și trebuie sa îndeplineasca o nevoie specifică pentru utilizatorii site-ului dvs. în cel mai eficient mod posibil.

2. COMUNICARE
Oamenii de pe web au tendința de a dori informații rapid, de aceea este important să se comunice în mod clar, și de a face informațiile ușor de citit și de digerat. Anumite tactici eficiente pentru a include în design-ul web includ: organizarea de informații folosind titluri și titluri subtitluri, folosind bullet points în loc de fraze lungi fara impact puternic, și tăierea de fraze/cuvinte fara rost.

web design timisoara

3. FONTURI
În general, fonturile Sans Serif, cum ar fi Arial și Verdana sunt mai ușor de citit on-line (fonturi Sans serif sunt fonturi fără finisaje contemporane si nu sunt decorative). Dimensiunea fontului ideală pentru a citi cu ușurință on-line este 16px și folositi un maxim de 3 fonturi într-un maxim de 3 dimensiuni de px pentru a păstra design-ul simplificat.

4. CULORI
O paletă de culori bine gândita poate oferi mai multa interactivitate pentru a spori experiența utilizatorului. Culorile complementare vor crea echilibru și armonie. Folosind culori contrastante pentru text și fundal va face lectura mai ușor de pe ochi iar culorile vibrante creaza emoție și ar trebui să fie utilizate cu moderație (de exemplu, pentru butoane și apel la acțiuni). Nu în ultimul rând spațiu alb / negativ este foarte eficient la a da site-ul dvs. un aspect modern și bine organizat.

5. IMAGINI
O imagine poate arata o mie de cuvinte, iar alegerea imaginilor potrivite pentru site-ul dvs. poate ajuta cu pozitionarea brandului si conectarea cu publicul țintă. În cazul în care nu aveți fotografii profesionale de înaltă calitate, pe o parte, luati în considerare achiziționarea de fotografii comerciale pentru a ridica aspectul site. De asemenea, luați în considerare utilizarea infografică, clipuri video și grafică, deoarece acestea pot fi mult mai eficiente decât cel care comunică chiar și cele mai bine scris text.

optimizare rata conversie

6. NAVIGARE
Navigarea este despre cât de ușor este pentru oameni pot să ia măsuri și să se deplaseze în jurul valorii de site-ul dvs. Unele tactici pentru navigare eficiente includ o pagină de ierarhie logică, folosind pesmet, proiectarea butoane clickable, și ca urmare a ” regula faceți clic pe” ceea ce înseamnă că utilizatorii vor fi în măsură să găsească informațiile pe care le caută în termen de trei clicuri.

7. DISPUNERI PE BAZĂ DE GRID
Plasarea conținutului aleatoriu pe pagina web se poate termina cu un aspect murdar, care este dezordonat. Machete pe bază de grilă aranjeaza conținutul în secțiuni, coloane si se simt mai echilibrate, ceea ce conduce la o mai bună experienta de utilizare pe site.

8. “F” model de design
Studiile de urmărire ochi au identificat ca oamenii scaneaza ecranele de pe computer într-un model de “F”. Cele mai multe din ceea ce văd oamenii se află în partea de sus și din stânga a ecranului și partea dreaptă a ecranului este rar văzut. Mai degrabă decât încercarea de a forța fluxul de vizual al privitorului, site-urile create în mod eficient va lucra cu comportamentul natural un cititor și afișează informații în ordinea importanței (de la stânga la dreapta și de sus în jos).

9. TIMP DE ÎNCĂRCARE
Toata lumea uraste un site web care se incarca greu. Sfaturi pentru a face ori pagina de încărcare mai eficiente includ optimizarea de dimensiuni ale imaginilor (dimensiune și scară), combinând cod într-un CSS central sau fișier JavaScript (acest lucru reduce cererile HTTP) si HTML minify, CSS, JavaScript (comprimat pentru a accelera timpul de încărcare).

marketing online timisoara
marketing online timisoara

10: MOBILE FRIENDLY
Este un lucru obișnuit acum la site-urile de acces la mai multe dispozitive cu dimensiuni de ecran multiple, deci este important să se ia în considerare în cazul în care site-ul dvs. este mobil prietenos. În cazul în care site-ul dvs. nu este mobil prietenos, puteți fie reconstrui într-un aspect receptiv (acest lucru înseamnă că site-ul dvs. se va adapta la diferite lățimi de ecran) sau se poate construi un site mobil dedicat (un site separat optimizat special pentru utilizatorii de pe mobil).

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?