6 metode de a atrage clienti prin Linkedin - Star Marketing
Social Media

6 metode de a atrage clienti prin Linkedin

linkedin-blunders1

 

Vrei sa cresti numarul de clienti in online?

Cea mai profesionala platforma de Social Media este Linkedin. Aici gasesti oameni care isi posteaza CV-urile si discuta subiecte de business, spre deosebire de Facebook care este o platforma in care oamenii pun poze cu familia, ce mananca si ce fac.

Linkedin este o platforma excelenta de a atrage noi clienti in afacerea ta, dar putini stiu cum sa profite de aceasta platforma la maxim pentru a creste afacerea.

Daca ai o afacere care se adreseaza B2B atunci Linkedin te poate ajuta sa atragi clienti.

Cu peste 370 membrii pe Linkedin – aceasta platforma conecteaza oamenii de afaceri usor. Similar cu un business meeting – aceasta platforma iti ofera sansa sa atragi clienti.

  • Linkedin te ajuta sa iei legatura cu persoanele de decizie dintr-o companie
  • Sa distribui continut de calitate care sa ofere valoare
  • Sa atragi trafic pe site
  • Sa interactionezi cu oameni de afaceri

Toate aceste elemente fac ca Linkedin sa fie o platforma excelenta pentru a-ti dezvolta afacerea.

Iata mai jos 8 pasi prin care poti atrage clienti prin Linkedin

1. Optimizeaza profilul tau

Inainte de a incepe orice activitate pe Linkedin, trebuie sa te asiguri ca ai toate informatiile completate pe profilul tau de Linkedin.

Este important sa ai un profil complet cu informatii care sa ofere oameniilor o modalitate prin care sa afle mai mult despre tine.

2. Identifica posibilii clienti

Lead Generation pe Linkedin necesita sa stii care este clientul ideal, piata ta tinta pentru a incepe sa gasesti persoanele potrivite pentru afacerea ta. Aceasta parte este cruciala daca vrei sa gasesti clienti potentiali – dezvolta un buyer persona complet – job title, companie, oras, etc.

Foloseste Linkedin Groups si Advanced Search pentru a gasii clientii ideali.

3. Conecteaza-te cat mai des

Dezvolta-ti lista de clienti potentiali prin conectarea cu cat mai multe persoane potrivite pentru tine si afacerea ta. Incepe sa te conectezi din prima zi de activitate pe Linkedin.

Daca vrei sa cresti rata de conectare trimite un mesaj personalizat catre cei cu care te conectezi.

4. Multumeste pentru conectare

Cand cineva ti-a acceptat cerea de conectare multumeste-le printr-un mesaj personalizat. Arata ca nu doar esti aici sa castigi clienti ci sa te conectezi in mod organic.

5. Posteaza articole de calitate

Linkedin iti da ocazia sa postezi articole de calitate, utile pentru piata ta tinta. Aceste mesaje te vor ajuta sa te pozitionezi ca expert in domeniul tau de activitate.

6. Participa la discutii pe grupuri

Ia parte de discutii pe subiecte pe care le stapanesti in grupurile de Linkedin. Astfel vii in ajutorul clientiilor potentiali prin expertiza ta.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+