Ghid Pagina de Produs - Ecommerce - STAR MARKETING TIMISOARA
Ecommerce

Ghid Pagina de Produs – Ecommerce

Ai un magazin online si vrei sa iti cresti vanzarile si numarul de clienti?

Iata cateva tehnici pentru pagina de produs pe care le poti aplica usor pentru a creste vanzarile:

1. Imagini mari, clare, detaliate

Cercetarile au arata ca 94% din vizitatorii unui magazin online sunt atrasi in primul rand de imagini apoi de design. Astfel daca vrei sa cresti vanzarile de pe magazinul tau online trebuie sa pui poze clare, mari cu detalii. Permite oamenilor sa faca zoom pe imagini pentru a vedea detalii.
2. 360 grade View

DueMaternity a descoperit ca privelistea imaginilor in 360 grade au crescut vanzarile cu 27%. WOW! Simplu si cat se poate de eficient. Te invit sa incerci si tu.

3. Call To Action clar

Butonul de call to action este foarte important sa fie cat mai vizibil pe pagina de produs. Acesta indeamna omenii sa dea click si sa puna produsul in cos.

4. Trust badges

O data cu cresterea numarului de magazine online, au crescut si fraudele. Astfel ca sa reduci frica oamenilor de a cumpara poti adauga o garantie sau trust badges care sa creasca siguranta de achizitie.

5. Prezinta raritea

Daca ai un produs la oferta limitata de timp sau cantitate prezinta acest lucru pe pagina de produs. Arata cate produse sunt pe stoc sau cat timp mai este pana promotia expira.

6. Foloseste-te de video-uri

In online oamenii nu pot atinge/simtii un produs, iar un video demo cu produsul tau ii va ajuta sa inteleaga mai usor functionalitatea acestuia. Astfel adauga video demonstrative cu produsul tau.

7. Recenzii clienti

Oamenii sunt influentati de parerile altora. Astfel daca cineva intra pe un produs si vede doar recenzii negative atunci acesta se va gandi de 2 ori inainte de a cumpara. Astfel poti cere clientiilor multumiti sa lase o recenzie pe pagina produsului.

8. Descrieri clare si utile

Ai intrat pe o pagina de produs in care descrierea avea doar 1 rand? Ce impresie ti-a lasat? Pariez ca nu una buna.

Astfel tu ca owner de site ecommerce trebuie sa dezvolti descrieri de produs utile si cat mai clare.

9. Permite chat online

Un mod util de a oferii suport clientiilor este prin chat-ul de pe site. Acesta iti da ocazia sa rezolvi problemele clientului si sa ii oferi suport.

10. Viteza de incarcare

Este important ca in 2017 site-ul tau sa ruleze rapid. Astfel asigura-te ca viteza site-ului tau este rapida.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+