Cum sa dezvolti continut pentru ecommerce - STAR MARKETING TIMISOARA
Ecommerce

Cum sa dezvolti continut pentru ecommerce

Vrei sa iti cresti vanzarile magazinului tau online fara sa cheltui prea multi bani?

Iata cum poti face acest lucru folosind continut de calitate.

1. Utilitatea continutului

Fiecare continut de pe fiecare pagina trebuie sa fie util si sa informeze clientii potentiali. Astfel trebuie sa oferi suport clientilor de pe site prin continut calitativ si educativ.

ghid-seo-flaviusalex
ghid-seo-flaviusalex

Poti incepe sa dezvolti continut daca intrebi agentii de vanzari, daca citesti recenzile clientiilor, daca te pui in locul clientului.

2. Educa cititorul

Pentru a creste vanzarile de pe site si rata de conversie trebuie sa te uiti dincolo de cuvinte cheie, trebuie sa dezvolti content de calitate pentru client. Focuseaza-te pe pozitionarea magazinului tau ca expert in domeniul de activitate. Dezvolta continut cu informatii despre produsele tale, domeniul de activitate.

3. Incurajeaza dialogul

Continutul de pe site-ul de ecommerce trebuie sa idemne la dialog. Astfel prin continutul de pe site poti cere parerea clientiilor potentiali despre afacerea ta, domeniul de activitate, produsele comercializate.

4. Ofera informatii despre produs

Continutul de pe ecommerce site nu se opreste doar la pagina de home page sau la pagina despre companie. Acesta se rasfrange pe pagina de produs, de categorie, checkout page. Tot continutul de pe site trebuie sa duca la cresterea vanzarilor.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+