Social Media

Cum sa iti promovezi corect afacerea in online

Cum sa iti promovezi afacerea in online fara buget ridicat

Ai o afacere locala si vrei sa atragi noi clienti pe site si sa o faci mai cunoscuta?

In acest articol vei afla cum iti poti promova in mod eficient/eficace afacerea in mediul online pentru a atrage noi clienti si a creste vizibilitatea acesteia.
1. Facebook Marketing

Dezvolta o pagina de Facebook Business si adauga logo-ul afacerii tale, numele afacerii tale, poza de cover captivanta, detalii despre afacerea ta.

seo timisoara local

Dupa aceea posteaza de 2-4 ori/ zi informatii despre produsele tale/ servicii, informatii relevante despre afacerea ta.

Invita-ti prietenii sa dea like la pagina ta pentru a creste vizibilitatea si numarul de fani.

Posteaza anunturi pe grupuri targetate de Facebook. Poti utiliza si Facebook Ads pentru o promovare mai puternica si targetata.
2. Instagram

Este o platforma excelenta daca vinzi produse. Spre exemplu poti posta produsele afacerii tale pe contul de Instagram. Adauga hashtag ” # ” cu numele produsului tau. Adauga descrieri persuasive si adauga site-ul tau.

Creste numarul de followeri zilnic. Adauga zilinic continut pe Instagram.
3. Google My Business

Dezvolta un cont de Google My Business si adauga informatii despre afacerea ta – numele afacerii tale, datele de contact, informatii utile. Apoi promoveaza aceasta pagina de Google My Business pe social media.
4. SEO – Optimizare site

seo-timisoara-star-marketing
seo-timisoara-star-marketing

Optimizarea SEO a unui site web este procesul prin care aliniezi elementele de pe site-ul tau cu cerintele si criteriile Google pentru a obtine o pozitie mai buna in rezultatele de cautare Google.

Prin optimizarea SEO cresti performanta site-ului tau web si incerci sa obtii o pozitie mai buna in rezultatele de cautare Google.

Afla cum sa iti optimizezi site-ul web pas cu pas citind articolele de mai jos:
5. Google Adwords

Prin Google Adwords vei platii catre Google o suma de bani/cuvant cheie pentru ca Google sa iti claseze site-ul mai bine in rezultatele de cautare.
6. Video Marketing

Dezvolta video-uri despre afacerea ta, produsele/serviciile tale si posteaza aceste video-uri pe Youtube, Dailymotion, Vimeo si Social Media.
7. Pinterest

optimizare_seo_timisoara

Dezvolta un cont de Pinterest si adauga poze cu produsele tale cu link catre site-ul tau. Aici poti adauga toate produsele tale si sa atragi clienti potentiali pe site.

8. Email marketing

Trimite mail-uri catre piata ta tinta cu serviciile si produsele tale (informatii). Dezvolta o baza de clienti potentiali cu adresele de mail a lor. Apoi dezvolta campanii de email marketing.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?