Cum sa atragi viziatori pe site - Star Marketing Timisoara
engagement site seo

Cum sa atragi vizitatori pe site

Site-ul tau nu atrage destui vizitatori pe site si nu iti aduce destui clienti?

Ia acest articol vei afla cum sa atragi vizitatori pe site care sa cumpere de la tine!

DEZVOLTA UN CONTINUT DE CALITATE

1. Toata promovarea din lume nu iti va aduce destui de vizitatori pe site daca nu ai un continut de calitate. De aceea tu trebuie sa dezvolti un continut de calitate care sa educe, informeze si sa ofere suport vizitatoriilor de pe site. Continutul de calitate te va ajuta sa atragi vizitatori pe site. Totul in online incepe cu un continut de calitate.

2. Nu iti fie frica sa dezvolti continut. Fa research despre topicul/subiectul despre care vrei sa scrii. Afla ce intrebari are piata ta tinta si clientii potentiali.

Cum sa atragi viziatori pe site
Cum sa atragi viziatori pe site

3. Dezvolta ghiduri de utilizare a produsului/serviciului tau. Arata vizitatoriilor de pe site cum sa utilizeze corect serviciul/produsul tau.

4. Dezvolta studii de caz legate de produsul/serviciul tau.

Dupa ce ai dezvoltat un continut de calitate pe site-ul tau acum a venit momentul sa il promovezi. Iata cum sa atragi vizitatori pe site dupa ce ai dezvoltat un continut de calitate.

1. OPTIMIZAREA SEO A SITE-ULUI TAU

O metoda excelenta de a atrage noi vizitatori pe site este sa iti optimizezi site-ul web si continutul de pe site. Suntem siguri ca esti de acord ca cea mai ieftina aproape gratis metoda de a atrage clienti pe site este prin optimizarea SEO.

Google detine peste 70% din piata motoarelor de cautare si daca detii o pozitie de top in rezultatele de cautare ai sanse mari sa atragi noi clienti pe site.

Problema este ca aici competitie este ridicata si ai nevoie de un continut de calitate pentru a atrage clienti pe site. De aceea optimizarea SEO este importanta.

Pentru inceput poti sa dezvolti un audit de SEO a site-ului tau pentru a te asigura ca ai gasit si rezolvat problemele site-ului tau.

Apoi trebuie sa optimizezi meta tag-urile, link-urile, imaginile, viteza site-ului.

cum-sa-atragi-clienti-pe-site

2. Dezvolta un site responsive si mobile friendly

Din ce in ce mai multa lume cauta in online de pe telefoanele mobile. Numarul de cautari de pe device-uri mobile a depasit cautarile de pe desktop. De aceea trebuie sa iti optimizezi site-ul pentru device-uri mobile.

3. Guest posting

O metoda excelenta de a atrage vizitatori pe site este sa accesezi blogurile de pe nisa ta si sa comentezi util la postarile de pe acele bloguri cu link relevant catre site-ul tau. Cauta cele mai influente bloguri din nisa ta, citeste continutul de pe aceste bloguri si adauga link catre site-ul tau. Atentie! Nu ne referim la spamm sau link baiting ci ofera un link catre o resursa similara ajutatoare.

4. Puterea forumurilor

Forumurile sunt o excelenta sursa prin care poti atrage vizitatori pe site-ul tau. Cauta forumuri din nisa ta de activitate si ia parte la discutiile de pe forum. Adauga link catre site-ul tau si ai grija sa nu faci spam. Ofera link catre site-ul tau – o resursa pentru vizitatori.

5. Social Media

Social Media este o metoda excelenta prin care iti poti promova continutul si prin care poti atrage vizitatori pe site. Vezi pe ce retele de socializare petrece piata ta tinta mai mult timp. Ia parte la discutii pe grupuri de Facebook, Linkeding, Google Plus. Pune link catre o resursa pe site-ul tau.

6. Slideshare

Slidershare este o platforma cumparata de Linkeding in care poti uploada PDF, Documente si Prezentari legate de anumite subiecte. Dezvolta un PDF cu continutul unei postari de pe site si uploadeaza acel PDF pe Slideshare. Adauga un titlu,descriere, categorie, keyword.

7. Email Marketing

Foloseste email-ul pentru a atrage clienti pe site. Daca ai o baza de subscriberi este recomandat sa dezvolti campanii de email marketing pentru a atrage vizitatori pe site care sa fie interesati de continutul tau.

ghid-de-email-marketing

8. Google Adwords

Foloseste promovarea pe Adwords pentru a atrage noi clienti pe site. In functie de cuvantul cheie cautat de piata ta tinta si de continutul de pe site dezvolta o campanie de Adwords prin care sa iti clasezi site-ul in primele rezultate platite de la Google. Poti utiliza de asemenea remarketing-ul.

9. Facebook Ads

Promovarea continutului tau pe Facebook prin anunturi platite iti poate aduce usor si rapid vizitatori targetati pe site. Daca ai un continut excelent foloseste Facebook Ads pentru a atrage vizitatori pe site. Pe Facebook poti targeta foarte bine cine va vedea continutul tau.

10. Promoveaza evenimente

Daca iei des parte la evenimente legate de business si domeniul de activitate este recomandat sa iti promovezi site-ul tau in cadrul acestor evenimente. Devin-o sponsor sau speaker.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?