Web Design Timisoara

Web Design Timisoara

Star Marketing ofera servicii de web design utilizand anumite limbaje de programare web din domeniu, pe care le lasam insa pe seama echipei de profesionisti. Ne place sa simplificam lucrurile, dar pastram in acelasi timp transparenta pentru cine doreste sa observe atent procesul de creatie inca de la faza de concept pana la implementare.

Pentru noi, web design-ul este arta: porneste de la o combinatie de linii, forme si texturi, careia ii adaugam culori si le manipulam pentru a obtine un aspect estetic frapant pentru privire.

Dezvoltam site-uri web care imbina designul atractiv cu functionalitatea, usor de navigat si care ofera o experienta deosebita utilizatorilor, dand posibilitatea clientilor nostri de a isi mari avantajele in competitia cu alte firme.

Solutia noastra de content management face adaugarea sau actualizarea de continut foarte simpla si cu cunostinte tehnice minime. Oferim si dezvoltare si implementare pe baza unor solutii CMS open source si gratuite: Joomla, WordPress.

Web Design Timisoara

Am dezvoltat o gama larga de aplicatii web pentru clientii nostri. Oferim solutii de web design pentru toate tipurile de afaceri, de la startup-uri si pana la aplicatii web complexe, printr-o abordare individuala si orientata spre rezultate.

 

Gasim intotdeauna cele mai bune solutii de web design indiferent de complexitate si volum. Ce iti ofera solutiile noastre de web design: functionalitate, control, calitate si asistenta.

Nu privim ceea ce facem ca pe o obligatie, ci ca pe o placere, facem ceea ce ne place. Tocmai de aceea ne indeplinim sarcinile la termen, cu multa degajare, din proprie initiativa.

Vrem ca fiecare client care apeleaza la noi sa beneficieze de cele mai bune servicii, de aceea ne straduim sa indeplinim toate cerintele si sa aducem rezultate pozitive si de impact!

Creste numarul de vanzari a afacerii tale in mediul online cu ajutorul nostru si bucura-te de o afacere puternica in mediul online!

Nu lasa concurenta sa iti fure clientii si sa se bucure de succes! Alege sa ai un site web puternic care sa iti aduca noi clienti 24 din 24!

Daca vrei ca afacerea ta sa vanda mai mult in mediul online ai nevoie de un site web performant. Acesta este locul perfect pentru ati prezenta afacerea si produsele/serviciile ei.

De aceea la Star Marketing vrem ca fiecare site pe care il dezvoltam sa vanda si sa ofere o experienta placuta useriilor. Astfel ne focusam pe design, utilitate, viteza si functionalitate.

Cand vine vorba de a atrage mai multi clienti in afacerea ta in mediul online web design -eul joaca un rol crucial. Se spune ca ai doar o sansa sa faci o prima impresie buna, astfel site-ul tau trebuie sa fie placut ochilui si sa fie usor de folosit.

Responsive design – stim ca orice site web este accesat de pe diferite device-uri precum telefoane mobile, tablete si laptopuri cu diferite marimi a ecranelor. Astfel noi cei de la Star Marketing dezvoltam site-uri web responsive pentru a oferii o experienta placuta useriilor.

Functionalitate – punem mare accent pe cat de bine functioneaza site-urile dezvoltate de noi si verificam daca toate componentele sunt active in mod corect.

Personalitate – vrem ca fiecare site construit de noi sa fie unic si sa transmita un mesaj presonalizat in functie de afacere!

 

Fiecare site dezvoltat de echipa Star Marketing este optimizare SEO On Page pentru ca tu sa ai un avantaj fata de concurenta ta si pentru ca Google sa il indexeze mai rapid in sistemul lor.

De asemenea avem grija ca site-ul tau sa fie exact pe placul tau dar si al clientiilor tai pentru a atinge succesul in online.

Un bun web design al site-ului tau web este o parte esentiala a succesului acestuia in mediul online. Cand vine vorba de web design, primele impresii conteaza enorm. Dezvoltand un design web de calitate, curat si responsive, clientii tai se vor bucura si vor petrece mai mult timp pe site.

De aceea, echipa Star Marketing se asigura ca site-ul tau web are un design placut ochiului si ca atrage atentia vizitatoriilor. Noi dezvoltam site-uri web de calitate si performante care sa iti aduca noi clienti 24 din 24. Ne focusam pe dezvoltarea unui design placut, curat si responsive.

Toate site-urile dezvoltate de noi sunt pregatite sa fie utilizate si accesate de pe device-uri mobile. La Star Marketing credem ca utilizatorii de smartphone trebuie sa simta o experienta de utilizare placuta pe site-urile dezvoltate de noi.

Ne place sa lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a realiza proiecte frumoase impreuna care sa le satisfaca nevoile si dorintele. Combinand strategia de marketing online cu user experince si design vizual pentru a ajuta clientii nostri livram rezultate peste asteptari.

Daca ai o afacere mica cu pana 5 angajati atunci un site de prezentare este perfect pentru afacerea ta. La Star Marketing prestam servicii de web design in Timisoara si Romania pentru afaceri care doresc site-uri de prezentare frumoase care sa prezinte afacerea in mod cat mai placut si concret.

Daca vrei sa vinzi in online produsele tale, Star Marketing te ajuta sa ai un magazin online – ecommerce site prin care sa iti vinzi produsele. Dezvoltam magazine online puternice care sa te ajute sa iti vinzi produsele in online 24 din 24.

Daca ai deja un site, dar doresti sa il extinzi, sa adaugi noi functionalitati, acest serviciu poate fi pentru tine.

Exemple de posibile extensii:

 • modificarea structurii/graficii sa functioneze bine pe telefoane smart/tablete (responsive layout)
 • instalare blog WordPress si adaptare tema sa arate precum site-ul: modificare header, navigatie, culori fundal, stiluri, etc.
 • instalare forum phpBB
 • modificari SEO
 • remedieri probleme vulnerabilitate sau infectari cu malware
 • adaugare functii noi in site: guestbook, sectiune de noutati, etc
 • integrari diverse servicii externe, scripturi de tracking, etc
 • adaugare pagini noi in site
 • adaugare versiuni in alte limbi

Pentru a putea estima volumul de lucru necesar, vom avea nevoie de:

 • descrierea exacta a modificarilor dorite
 • adresa site-ului tau
 • datele de conectare pe server (ftp) pentru a evalua felul in care este realizat site-ul tau si ce presupune modificarea ceruta

Oferta noastra va fi trimisa in cel mai scurt timp, in urma evaluarii punctelor de mai sus.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor care doresc un pachet complet de servicii pentru site-ul firmei lor, sau oricare din urmatoarele servicii:

 • web design si crearea site-ului web
 • gazduirea site-ului web
 • optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare
 • optimizarea site-ului pentru afisarea pe dispozitive mobile (smartphone, tablete, etc).
 • design de logo si elemente de identitate vizuala

Cream site-uri de vanzari online (magazine online) de orice dimensiune, de la site-uri de vanzari simple pana la aplicatii complexe de comert electronic.

Oferim servicii de consultanta IT pentru firmele care au nevoie de site web sau de programe software specializate. De asemenea, cream produse software adaptate la nevoile specifice ale firmei dvs. (sisteme de gestiune electronica a activitatii dvs, aplicatii web diverse, etc)

Dispunem de echipamente foto profesionale pentru a realiza fotografii comerciale de produse sau la evenimentele organizate de compania dvs.

 

Design Simplu
250 euro/ site
Creare site 4-7 pagini in html5,css/ wordpress/joomla!
Optimizare SEO de baza.
Design Mobile Responsive
Formular Contact
Google Analytics
Pagini Sociale
Galerie Foto
 
 
 
 
 
 
 
Design Business
350 euro / site
Creare site 7-10 pagini in html5,css/wordpress/joomla!
Optimizare SEO de baza.
Design Mobile Responsive
Formular Contact
Google Analytics
Pagini Sociale
Galerie Foto
Sistem Newsletter
 
 
 
 
 
 
Site Corporate
550 euro/ site
Creare site cu peste 10 pagini in html5,css/wordpress/joolma!
Optimizare SEO de baza.
Design Mobile Responsive
Live chat
Dezvoltat categorii
Google Analytics
Pagini Sociale
Galerie Foto
Sistem Newsletter
Logo gratuit
 
 
 
 
Ecommerce
De la 800 euro
Platforma de ecommerce pentru magazine online incepand de la 800 euro.
Optimizare SEO de baza.
Design Mobile Responsive
Live chat
Dezvoltat categorii
Google Analytics
Pagini Sociale
Galerie Foto
Newsletter
Checkout One Page
Produse 50-250
Peste 250 produse - taxe suplimentare
Logo gratuit
 
Summary
Article Name
web design timisoara
Description
Servicii profesionale de web design in Timisoara oferite de agentia Star Marketing. Dezvoltam site-uri web care sa atraga noi clienti si care vand!
Author
Publisher Name
star mkr
Publisher Logo