Curs Google Analytics

Curs Google Analytics

Curs Google Analytics

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Curs Google Analytics Incepatori

Acest curs de Google Analytics pentru incepatori a fost dezvoltat pentru ca orice proprietar de site web sa inteleaga cum sa utilizeze corect platforma Google Analytics pentru monitorizarea traficului de pe site si pentru a lua decizii de marketing in mod strategind bazate pe date concrete.

In acest curs vei afla cum sa instalezi corect codul de tracking pe site, cum sa setezi o proprietate, cum sa analizezi traficul de pe site-ul tau, analiza paginilor cu probleme, setarea tracking de ecommerce si multe altele.

Structura acestui curs de Google Analytics este in format video cu exemple din lumea reala pentru ca tu sa intelegi mai bine cum sa utilizez aceasta platforma cat mai usor.

curs google analytics incepatori

Google Analytics este o platforma necesara pentru orice proprietar de site web care vrea sa analizeze traficul de pe site. Indiferent de cati oameni atragi pe site este crucial sa intelegi cum functioneaza aceasta platforma si cum te poate ajuta sa monitorizezi eforturile de marketing.

Google Analytics iti da acces la o multime de date precum metodele prin care vin oamenii pe site, ce pagini acceseaza si daca site-ul are un continut de calitate.

In ziua de azi din ce in ce mai multa lume intra pe site-ul afacerii tale fie pentru a cumpara fie pentru a se informa despre produsele sau serviciile tale. Deci este important sa stii ce fac acest oameni pe site-ul tau si de pe ce surse ajung pe site. Astfel in acest curs de Google Analytics vei invata bazele monitorizarii traficului de pe site.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs a fost conceput pentru persoanele care utilizeaza pentru prima data platforma de Google Analytics si care vor sa monitorizeze traficul de pe site.

In acest curs vei afla multe notiuni importante de care trebuie sa ti cont atunci cand montorizezi traficul de pe site:

- de unde vin oamenii pe site-ul tau
- ce cauta vizitatorii pe site
- care sunt cele mai performante/neperformante pagini din site
- cum se comporta oamenii pe site
- ce actiuni fac oamenii pe site

De ce sa iei parte la acest curs de Google Analytics?

Pentru ca vei invata pas cu pas cum sa instalezi Google Analytics pe site-ul tau web

Vei invata ce metrici sa urmaresti pe site

Vei invata de unde vine traficul de pe site

Vei afla cum sa segmentezi traficul pe site

 

Lectii

Staffs