Curs Google Adwords Incepatori

Curs Google Adwords Incepatori

Curs Google Adwords Incepatori

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Curs Google Adwords Incepatori

Cursul Google Adwords de la Star University iti va arata cum sa setezi corect o campanie de PPC pe Adwords in varianta Search si Display pentru a atrage clienti pe site 24 din 24.

In cadrul acestui curs de Adwords tu vei trece prin diverse materiale educative in format video care sa iti explice aspectele importante a promovarii pe Adwords pentru ca tu sa intelegi clar cu sa desfasori campanii de promovare PPC - Pay-Per-Click de succes.

Vei invata cum sa gasesti cuvintele cheie potrivite pentru care sa licitezi, cum sa cresti scorul de calitate, cum sa targetezi mai bine campaniile, cum sa dezvolti anunturi persuasive care sa atraga click-uri.

curs google adwords incepatori

Rezultatele de cautare din Google se impart in 2 categorii - cele organice pe care le obtii prin SEO si cele platite pe care la obtii prin reclamele PPC. Daca vrei sa iti clasezi site-ul rapid si sigur in topul rezultatelor de cautare Google atunci publicitatea PPC este ideala.

In acest curs de Google Adwords vei afla urmatoarele elemente:

Cum sa setezi corect un cont de Adwords pentru a avea succes - este usor sa irosesti bugetul de promovare daca nu setezi corect contul de Adwords. Astfel este crucial ca atunci cand faci prima campanie de promovare pe Adwords sa setezi corect contul si campania. Pe langa asta este important sa ai un obiectiv clar in minte pe care sa il obtii prin promovarea PPC.

Cum sa scrii anunturi care convertesc si care aduc clienti pe site - tot timpul va fi competitie in rezultatele de cautare Google, fie ca sunt platite sau organice. De aceea este nevoie de dezvolti anunturi persuasive care sa faca oamenii sa dea click pe ele. Vei afla in acest curs de Google Adwords cum sa scrii texte persuasive in Ad-urile tale.

Imbunatatirea scorului de calitate si a altor factori care influenteaza campania de PPC - bugetul nu inseamna nimic in Adwords daca anuntul/campania nu este corect realizata. Vom vedea in acest curs cum putem reduce costurile de promovare prin imbunatatirea scorului de calitate.

Gasirea celor mai bune cuvinte cheie - tipuri de cuvinte cheie

Cuvintele cheie pe care licitizezi sunt foarte importante pentru succesul campaniei de Adwords. Vei afla cum poti gasi cele mai bune cuvinte cheie pentru afacerea ta si tipurile de cuvinte cheie.

Optimizarea bugetelor - sunt mule metode prin care poti optimiza bugetul de Adwords. De aceea in acest curs vei afla tipurile de licitare pe care le poti utiliza in campania de Adwords, targetarea si alte elemente ce tin de bugete.

Acest curs de Google Adwords pentru Incepatori te va ajuta sa dezvolti reclame PPC de succes, sa monitorizezi corecta campania de Google Adwords, sa optimiezi campanile actuale si sa atragi clienti pe site.

Pentru cine este acest curs de Google Analytics Pentru Incepatori?

Oricine dorește să stăpânească cea mai puternică și populară platformă de publicitate din lume

Proprietari de afaceri mici care doresc să-și mărească vânzările și veniturile prin intermediul site-urilor lor

Antreprenorii care doresc să profite de puterea celei mai avansate platforme de publicitate din lume pentru avantajul lor competitiv

Specialiștii în marketing care doresc o înțelegere mai profundă a dinamicii licitației AdWords și instrucțiuni pas cu pas despre modul în care pot reuși cu AdWords

Elevii care doresc să dezvolte un set de abilități de marketing profesionale

Începători și utilizatori AdWords mai avansați care doresc să analizeze mai atent cum să configurați campaniile de căutare și anunțurile de remarketing în mod corect

Staffs