Optimizarea ratei de conversie – beneficii

web design timisoara

Optimizarea ratei de conversie – beneficii

Optimizarea ratei de conversie

In mediul online din ziua actuala, optimizarea ratei de conversie este mai importanta decat in trecut. Iata de ce este bine sa pui accent pe optimizarea ratei de conversie de pe site.

1. Clienti mai multi - gratuit

Daca vrei sa iti cresti numarul de clienti fara sa dai mai multi bani pe advertising atunci optimizarea ratei de conversie este importanta. Te ajuta sa convertesti mai mult trafic in clienti, subscriberi,etc.

optimizarea ratei de conversie

2. Te ajuta sa vinzi mai mult

Degeaba ai 1.000 useri pe luna pe site-ul tau daca doar 1 cumpara sau se inscrie la newsletter. Trebuie sa profiti de traficul care vine pe site-ul tau si sa convertesti cat mai mult pentru ati creste vanzarile.

3. Cost/achizitie mai mic

Daca iti va creste rata de conversie atunci iti va scadea costul/ achizite si vei avea mai multi bani pentru a atrage trafic pe site. Astfel vei dezvolta un cerc prin care afacerea ta va beneficia la maxim.

4. Avantaj

In cursele de cai, calul care termina pe primul loc castiga 100.000 euro iar cel de pe locul 2 doar 10.000 euro chiar daca va castiga la diferenta de un cm. Asta nu inseamna ca, calul de pe locul 1 este de 10x mai bun decat cel de pe locul 2 ci a avut un avantaj care l-a facut castigator. Astfel si prin CRO vei castiga mai mult fata de competitia ta fara prea mult stress.

No Comments

Publică răspunsul