SEO TIMISOARA

SEO TIMISOARA – Atrage noi clienti pe site

Vrei promovare SEO?

Promovarea SEO este, alaturi de campaniile de promovare AdWords sau promovare social media, parte esentiala a mixului de marketing online pe care trebuie sa il aiba orice afacere de succes. Serviciile SEO trebuiesc privite ca o investitie pe termen mediu si lung.

Echipa noastra are cunostintele si experienta necesara pentru a gasi cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Noi te putem ajuta sa iti atingi obiectivele in mediul online. Arunca o privire pe site-ul nostru si contacteaza-ne pentru a vedea cu ce te putem ajuta.

CE INSEAMNA SEO?

seo timisoara

Abrevierea provine din limba engleza si provinde de la expresia “search enghine optimization” in limba romana “optimizare pentru motoarele de cautare”.

CU CE NE AJUTA OPTIMIZAREA WEB?

Traficul unui site se bazeaza in mare masura pe motoarele de cautare, un site optimizat va fi prezent in prima pagina atunci cand utilizatorii cauta produse sau servicii asemanatoare si astfel va atrage mai multi vizitatori.

Beneficiile Optimizarii SEO

Optimizarea motoarelor de cautare a devenit o strategie de marketing online eficienta pentru multe afaceri. Pentru ca putem scrie un roman despre numeroasele beneficii ale optimizarii unui site iata principalele 5.

Mai mult trafic- Pozitile de top din rezultatele de cautare primesc cel mai mult trafic si numar de vizualizari, deci clasarea pe o pozitie de top va indemna oamenii sa intre pe site-ul tau. SEO se concentreaza mai ales pe crearea de title si meta tage informative care sa contina cuvantul cheie. Daca ai un titlu si o descriere bine optimizata iti vei creste rata de click si numarul de vizitatori.

Return of investment – SEO iti ofera rezultate usor de masurat si analizat, chiar daca ai un site de prezentare sau de ecommerce. Astfel noi la Star Marketing analizam si masuram fiecare campanie de SEO prin Analytics si alte metrici pentru a vedea daca a fost sau nu un succes. Astfel cu ajutorul indicatorilor de performanta vedem cati vizitatori ai avut inainte si dupa campania de SEO.

Eficienta costului – Optimizarea SEO este cea mai cost effective strategie de marketing online pentru ca targeteaza userii care cauta produsele / serviciile tale. Natura SEO ajuta afacerile sa economiseasca bani. Devreme ce SEO targeteaza doar userii care cauta produsele/serviciile tale, acest trafic este mai mult probabil sa cumpere.

Imbunatatire experienta site – SEO se focuseaza sa ofere o experienta cat mai placuta vizitatorilor de pe site, fie ca aceste acceseaza site-ul de pe PC sau de pe tableta. De asemenea prin optimizarea site-ului reduci viteza de incarcare a site-ului. Aceasta nu este doar benefica pentru robotii Google dar si pentru useri.

Notorietate ridicata – devreme ce pozitile de top au mai multe impresii, daca ai site-ul clasat pe primele 3 pozitii in rezultatele de cautare ai sanse mai mari de a fi mai recunoscut. Cu cat ai mai multe pagini bine clasate in rezultatele de cautare cu atat mai mult branding iti faci.

CINE STABILESTE ORDINEA REZULTATELOR?

Motoarele de cautare folosesc o serie de algoritmi pentru a determina in momentul unei cautari care sunt cele mai relevante site-uri pentru expresia cautata.

Optimizare Web Timisoara de calitate ridicata pentru afacerea ta!

Strategia de conținut SEO
Noi construim o strategie de conținut temeinică pentru organizația dvs., care atinge mesaje la nivel înalt,dezvlota propunere de valoare și integrare socială mass-media. Ne propunem publicarea de fluxuri de lucru pentru a imbunatati impactul asupra SEO.

SEO de conversie
Conversiile sunt esentiale in orice strategie de marketing online pentru ca duc la vanzari ridicate, atragerea de noi clienti si cresterea cifrei de afaceri. Noi ajutam la îmbunătățirea probabilității de conversie prin iterație și optimizare.

Analiza căutare


Noi construim rapoarte și audituri de SEO complete pentru a îmbunătăți campaniile de marketing online și de căutare . Noi căutăm punctele de drop-off și locuri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, în scopul de a îmbunătăți performanța site-ului.

Imbunatatirea experientei de utilizare pe site
Construirea unei experiențe de utilizare convingătoare și intuitive este vitala pentru a fi eficient in on-line. Star Marketing este specializată în a face sistemele de afaceri online si site-uri web mai ușor de utilizat și ușor de navigat.

Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii profesionale si personalizate de optimizare SEO pentru site-ul tau. Oferim pachete de SEO complete care includ – audit de SEO, Optimizare site on-page, optimizare site off-page. Ne concentram pe o mai buna clasare in motoarele de cautare, mai mult trafic pe site, mai multe conversii si o expunere a afacerii mai buna.

Iata cum te putem ajuta sa iti clasezi mai bine site-ul in motoarele de cautare:

1. Audit de SEO complet cu tool-uri performante
2. Research de cuvinte cheie, analiza concurenta
3. Optimizare SEO on page completa
4. Optimizare SEO off page completa
5. Social Media Marketing
6. Site usability si Accessibility
7. Dezvoltare Continut de calitate
8. Rapoarte lunare

Abordarea noastra din punct de vedere al procesului de SEO este din mai multe unghiuri pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea ta. Premisa dupa care ne ghidam este: folosirea cat mai multor informatii si date pentru a dezvolta o strategie de SEO cat mai eficienta care sa iti duca site-ul in topul rezultatelor de cautare Google.

Dezvoltam continut de calitate pentru site-ul tau web si il promovam in online pentru ca afacerea ta sa fie mai cunoscuta si sa atraga mai multi clienti. Toate aceste elemente vin la pachet cu optimizarea On Page. Daca este necesar apelam si la social media pentru a promova afacerea ta in online. Pentru ca respectam criteriile Google, clientii nostri stau linistiti stiind ca site-ul lor nu va suferii penalizari.

Astfel strategia de SEO dezvoltata pentru tine va merita fiecare banut. Suntem foarte analitici si punem accent pe date concrete pentru ca site-ul tau sa fie corect optimizat.

Obiectivele noastre si strategiile dezvoltate se bazeaza pe date adunate in timp si pe executarea procesului de SEO in mod meticulos.

Ne consultam cu clientii nostri la fiecare pas pentru a oferii servicii personalizate si profesionale.
Cum arata o campanie de SEO

Fiecare afacere de care ne ocupam are o strategie de SEO personalizata in functie de nevoi si dorinte. Totusi campaniile de SEO se bazeaza pe o structura folosita de marile agentii de SEO din lume:

1. Faza 1

In primele luni ne concentram pe optimizarea On Page si pe optimizarea Tehnica.

A. Consultanta cu clientul

La Star Marketing ne consultam cu tine pentru a intelege ce nevoie si dorinte ai, dar si pentru a intelege tipul afacerii tale. Apoi vedem ce probleme are site-ul tau web si cum le putem remedia.

B. Analiza Concurenta

Optimizarea SEO este o stiinta. Ceea ce inseamna ca noi ne putem uita peste fiecare site si sa aflam de ce acel site se claseaza mai bine in motoarele de cautare. Ducem analiza concurentiilor tai mai departe prin analiza strategiei si prezentei lor in online pentru a vedea cum atrag acestia clienti.

C. Analiza clientiilor tai

Punem mare accent pe clientii tai. Aflam unde isi petrec acestia timpul in online si ce produse/servicii doresc acestia.

D. Audit Site

Dezvoltam un audit de SEO complet si profesional pentru a afla problemele site-ului si dezvoltam strategii care sa rezolve aceste probleme.

E. Reseach cuvinte cheie

Dupa ce am parcurs pasii de mai sus cautam cele mai bune cuvinte cheie dupa care sa fie gasita afacerea ta in online.

F. Arhitectura site-ului si user experience

La Star Marketing dezvoltam o arhitectura a site-ului tau care sa fie usor de inteles de vizitatorii de pe site.

G. Optimizare On Page

Dupa ce am trecut prin cei 6 pasi de mai sus, ne concentram pe optimizarea On Page care include:
-implementare modificari arhitectura
-meta date optimization
-optimizare titluri
-optimizare url-uri
-optimizare imagini
-optimizare link-uri
-dezvoltare sitemap si robots txt
-implementare Google Analytics
-implementare Google Search Console
-corectare cod messy
-optimizare continut

H. Verificare continut

Analizam atent continutul de pe site si remediem problemele.

J. Dezvoltare Continut Fresh

Prin content marketing dezvoltam continut de calitate care sa fie usor de indexat de Google.

K. Optimizare Off Page

Dezvoltam o strategie de SEO Off Page prin care sa atragem link-uri de calitate ridicate catre site-ul tau. In acest sens respectam cerintele Google si evitam penalizarile.

L. Dezvoltare Pagina Google Business

Dezvoltam o pagina bine optimizata de Google MyBusiness.

Faza 2

Dupa ce am completat faza 1, ne focusam pe atragerea de clienti pe site-ul tau web prin linkbuilding, social media, email marketing.

Linkbuilding

Atragem linkuri de calitate catre site-ul tau pentru a imbunatatii pozitia site-ului tau in cautarile Google. Tehnicile de linkbuilding folosite sunt in concordanta cu cerintele Google deci nu vei fi penalizat.

Creare continut

Dezvoltam continut de calitate, informativ si educational pe site-ul tau.

Social Media

Promovam site-ul tau pe social media pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site.

Din ce in ce mai multa lume incepe o experienta online cu o cautare pe Google si cauta produse sau servicii pe care vor sa le achizitioneze – de aceea este bine ca site-ul tau sa fie bine clasat in rezultatele de cautare Google. Daca esti in cautarea de servicii SEO in Timisoara cu rezultate garantate care sa iti duca site-ul in topul rezultatelor de cautare Google si noi clienti pe site, Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii de optimizare site.

Deci daca si tu vrei sa iti duci site-ul in primele rezultate de cautare Google, noi suntem aici sa te ajutam.

Indiferent de tipul de afacere pe care il ai, Star Marketing te ajuta sa clasezi site-ul afacerii tale cat mai sus in rezultatele de cautare si sa atragi clienti 24 din 24 pe site.

Cu gama noastra de servicii de SEO in Timisoara, te sprijinim in demersul tau pentru a-ti creste vanzarile in online.

Google utilizeaza peste 200 de factori de clasare in algoritmul sau prin care claseaza site-urile in rezultatele de cautare. Noi, cei de la Star Marketing, suntem specialisti in optimizarea SEO si te ajutam sa iti imbunatatesti performantele site-ului tau pentru a atrage clienti noi.

Pentru ca stim ca un antreprenor si proprietar de afacere ambitios vrea sa atinga un nivel de succes, noi suntem alaturi de tine.

seo-timisoara-star-marketing

Fundatia oricarei strategii de SEO este sa gasesti inca de la inceput cuvintele cheie potrivite in jurul carora sa dezvolti strategia de SEO. Te ajutam sa gasesti cele mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta care sa atraga un numar mare de clienti.

Optimizarea SEO on page este cruciala pentru succesul site-ului tau in online. Ne asiguram ca paginile de pe site-ul tau sunt bine optimizate pentru a atrage noi clienti.

Optimizarea SEO off page este o alta parte importanta a procesului de optimizare a unui site. Ne asiguram ca site-ul tau va atrage un numar mare de link-uri de calitate pentru a obtine o pozitie mai buna in rezultatele de cautare.

Google Search Console – ne asiguram ca site-ul tau respecta toate cerintele Google si criteriile de clasare.

Google Analytics – ne asiguram ca site-ul tau este monitorizat complet si 24 din 24 pentru ca tu sa vezi de unde vin clientii pe site-ul tau si pe ce pagini sunt activi.

SEO BASIC -4 cuvinte cheie
150 Euro/luna
Analizarea frazelor si cuvintelor cheie: info
Meta Tags (analiza si optimizare): info
Creare si configurare fisier robots.txt: info
Creare si înregistrare sitemap.xml: info
Creare si distribuire continut relevant: 3 links
Link building / Link procurement: 10 links
Elemente de legatura la Social Media: info
Continut în retele Social Media: max. 5 postari
Înscriere site în DMOZ: info
Audit SEO si raportare în PDF: info
Google Analytics setup: info
Analizare trafic din Google Analytics: info
Local search optimization: info
Setup of website sitemap:
Adaugarea de continut alternativ la imagini:
Audit si optimizare link-uri (301,404):
Schema HTML Tags:
hCard integration:
Copywriting pagini interne:
Dedicated account representative:
Sistem online de gestiune activitate:
Raportare evolutie cuvinte cheie: Lunar
Analiza si raportare lunara a activitatii:
Canonicalization analysis:
Competitor intelligence report:
Thematic one way links:
Internal linking restructuring:
Optimizare Taguri din Header (H1, H2 etc):
Analiza continutului duplicat:
Website design analysis:
Program de analiza online a pozitionarilor:
Website usability analysis:
Link baiting:
SEO Constant-7 cuvinte cheie
289 Euro/luna
Analizarea frazelor si cuvintelor cheie: info
Meta Tags (analiza si optimizare): info
Creare si configurare fisier robots.txt: info
Creare si înregistrare sitemap.xml: info
Creare si distribuire continut relevant: 6 links
Link building / Link procurement: 15 links
Elemente de legatura la Social Media: info
Continut în retele Social Media: max. 10 postari
Înscriere site în DMOZ: info
Audit SEO si raportare în PDF: info
Google Analytics setup: info
Analizare trafic din Google Analytics: info
Local search optimization: info
Setup of website sitemap:
Adaugarea de continut alternativ la imagini:
Audit si optimizare link-uri (301,404):
Schema HTML Tags:
hCard integration:
Copywriting pagini interne: 2
Dedicated account representative:
Sistem online de gestiune activitate:
Raportare evolutie cuvinte cheie: Bilunar
Analiza si raportare lunara a activitatii:
Canonicalization analysis:
Competitor intelligence report:
Thematic one way links:
Internal linking restructuring:
Optimizare Taguri din Header (H1, H2 etc):
Analiza continutului duplicat:
Website design analysis:
Program de analiza online a pozitionarilor:
Website usability analysis:
Link baiting:
SEO Enterprise-12 cuvinte cheie
559 euro/luna
Analizarea frazelor si cuvintelor cheie: info
Meta Tags (analiza si optimizare): info
Creare si configurare fisier robots.txt: info
Creare si înregistrare sitemap.xml: info
Creare si distribuire continut relevant: 10 links
Link building / Link procurement: 25 links
Elemente de legatura la Social Media: info
Continut în retele Social Media: max. 25 postari
Înscriere site în DMOZ: info
Audit SEO si raportare în PDF: info
Google Analytics setup: info
Analizare trafic din Google Analytics: info
Local search optimization: info
Setup of website sitemap:
Adaugarea de continut alternativ la imagini:
Audit si optimizare link-uri (301,404):
Schema HTML Tags:
hCard integration:
Copywriting pagini interne: 5
Dedicated account representative:
Sistem online de gestiune activitate:
Raportare evolutie cuvinte cheie: Saptamânal
Analiza si raportare lunara a activitatii:
Canonicalization analysis:
Competitor intelligence report:
Thematic one way links:
Internal linking restructuring:
Optimizare Taguri din Header (H1, H2 etc):
Analiza continutului duplicat:
Website design analysis:
Program de analiza online a pozitionarilor:
Website usability analysis:
Link baiting
Summary
Article Name
Servicii Profesionale de Optimizare SEO Timisoara
Description
Servicii Profesionale de Optimizare SEO Timisoara pentru site-ul afacerii tale. Afla cum te putem ajuta sa atragi noi clienti in afacerea ta si sa vinzi mai mult in online!
Author