Optimizare site web Timisoara - SEO Profesional

Optimizare Site Web Timisoara

ANALIZA SITE & OPTIMIZARE SITE SEO

Printr-o analiza completa a site-ului vom elimita toate erorile de optimizare si vom implementa tehnici noi de optimizare pentru motoarele de cautare cat si de uzabilitate pentru utlizatori. Sunt peste 100 factori care influenteaza pozitionarea unui site in motoarele de cautare iar noi le vom analiza pe toate pentru ca dvs sa aveti un site perfect optimizat SEO on-page.

optimizare site web timisoara
optimizare site web timisoara

Succesul afacerii dvs. se bazeaza pe rezultate concrete.
Asta este ceea ce va ofera Star Marketing :REZULTATE si aspecte concrete usor de cuantificat in cifre.

optimizare site timisoara

Daca aveti un site care nu este realizat de catre Star Marketing, puteti opta pentru un abonament optimizare site cu rezultate. Preturile sunt normale iar dvs. aveti acces la rezultate si puteti cantari cu usurinta daca merita sau nu sa realizati optimizarea site-ului dvs. din punct de vedere SEO cu specialistii nostri. Daca nu sunteti multumit/a, puteti renunta oricand.

Esti in prima pagina? Clientii tai acolo cauta!

Oferim servicii de optimizare site SEO complete care iti vor ajuta site-ul si compania prin cresterea numarului de vizitatori si de vanzari datorita rezultatelor cautarilor organice.
Iti aducem clienti targetati pe domeniul tau
Stim ca timpul tau este pretios, de aceea te ajutam sa salvezi si timp si bani
Avem experienta necesara pentru proiectul tau

PLANIFICAREA STRATEGIILOR

Avand o analiza a site-ului completa, putem pune la punct strategiile care vor fi aplicate site-ului dvs. Vom identifica publicul tinta, vom analiza concurenta, vom analiza amanuntit vizitatorii site-ului dvs dupa interesele acestora cat si demografia si vom aplica strategia optimizare site potrivita pentru a genera vanzari si trafic.

De ce optimizare site Timisoara (SEO) ?
91% din traficul unui site provine din motoare de cautare ca Google, Yahoo, Bing
80% din cei care folosesc motoarele de cautare NU trec de prima pagina cu rezultate
Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (SEO) este cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a unui site.
Primiti vizitatori care cauta exact produsul sau serviciul pe care il oferiti
Prin apelarea la servicii de optimizare web se primesc vizitatori target-ati
Fata de linkurile sponsorizate, prin utilizarea de servicii de optimizare web beneficiati de pozitii de top pe o perioada indelungata, fara a mai plati cuiva
Ce facem pentru site-ul dumneavoastra?

seo timisoara
seo timisoara

Optimizare site web Timisoara SEO reprezinta baza fundamentala a strategiei pe termen lung de marketing pe internet. Pentru Star Marketing, SEO inseamna evolutia naturala a unui site web profesionist. O buna strategie SEO combina aspectele tehnice (optimizarea on-page) cu aspectele umane (optimizarea off-page) sau mediul social intr-un mod echilibrat.
ANALIZA DATELOR DIN GOOGLE ANALYTICS

Avem experti certificati Google Analytics si acesta ne ofera un avantaj in fata concurentei pentru a analiza amanuntit fiecare miscare a vizitatorilor unui site. Astfel putem aplica metode noi de marketing si seo in functie de ce vor vizitatorii site-ului dvs.

MONITORIZARE & RAPOARTE

Oferim rapoarte optimizare site detaliate cat si consultanta clientilor nostri pentru a va ajuta sa ajustati strategia dvs de marketing traditional si va vom ajuta sa alegeti cele mai bune strategii. Monitorizam continuu pozitionarea cuvintelor cheie, analizam frecvent backlink-urile. Lunar veti primi raport detaliat cu evolutia site-ului dvs in motoarele de cautare.
Pentru clientii noi avem niste pachete speciale pentru a putea testa si verifica rezultatele pe care la obtinem in momentul in care optimizam un site nou.

Star Marketing este o agentie full-service de marketing si web design din Timisoara care ajută companiile să obțină un succes într-o lume digitală. Suntem specializati in optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) – si ajutăm clienții să câștige vizibilitate, atrage noi clienți și susținători prin motoarele de cautare si marketing online.

De asemena ajutăm organizațiile să atragă și să păstreze perspectivele și clienții prin intermediul motoarelor de căutare prin optimizarea site-urilor web și producerea unei strategii de marketing de succes. Fiind full-service permite Star Marketing să traverseze limitele de marketing, tehnologie și design, în scopul de a produce cele mai bune rezultate.

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+