Cursuri SEO Timisoara - Invata optimizare web usor si practic

Cursuri SEO Timisoara

Cursuri SEO Timisoara -Pentru ca vrem sa venim in ajutorul antreprenorilor si a proprietarilor de afaceri mici si mijlocii in demersul lor de a atrage mai multi clienti si a creste brandul, echipa Star Marketing va vine in ajutor cu o gama de cursuri SEO personalizate in functie de nevoile dvs.

Invata sa optimizezi site-ul tau web alaturi de un expert SEO

Astfel veti invata sa va optimizati site-ul pas cu pas pentru a-l pozitiona cat mai bine in motoarele de cautare.

De ce sa alegeti cursurile de optimizare web?

 1. Aveti sansa sa primiti informatii concrete si verficate
 2. Cursul este compus din 10 parti fiecare fiind atent gandite pentru a va usura procesul de invatare
 3. Spre deosebire de alte cursuri de SEO din Romania, cursul Star Marketing este compus din 70% practica

 

cursuri SEO Timisoara

Cat dureaza cursul?

Durata este de 20 de ore din care 70% este parte practica si 30% teorie. Este format din 10 module bine gandite dupa model englez pentru ca dvs. sa invatati usor si pas cu pas optimizarea web.

Care este nivelul de activitate?

Cursul STAR MARKETING SEO este dezvoltat pentru persoanele fara sau cu putina experineta in marketing online. Acestea fiind spuse, chiar si cei cu experienta in marketing digital vor gasii informatii relevante si actuale. Acest curs este impartit in asa fel incat sa va bucurati de o experienta placuta de invatare!

Cum este diferit acest curs de restul?

curs-seo-timisoara

 

In primul rand acest curs este compus din 70% practica si 30% teorie. Deci veti invata optimizare web aplicand imediat elementele teoretice. Pe langa aceasta timp de 6 saptamani dupa curs veti avea parte de follow-up prin mail saptamanal.

Cand pot sa incep acest curs?

Cursul STAR MARKETING SEO vine in modelul unu la unu – deci dupa ce achitati avansul cursului puteti incepe oricand avand sansa sa invatati de la trainer cu experienta si rezultate in domeniu.

Care sunt costurile cursului?

Cursul integral are pretul de baza de 300 euro. Pentru a incepe acest curs este necesar sa platiti un avans de 50% pentru a primii suportul de curs.

Te vom introduce in termenii specifici industriei de SEO precum – Page Rank , Domain Rank, Domain Authority, backlinks, anchor text si alte cuvinte specifice industriei optimizarii site-urilor web, iar combinate cu cuvintele cheie si continutul de pe site, vei fi echipat sa iti optimizezi site-ul pentru a obtine o pozitie mai buna in rezultatele de cautare.

CE VEI INVATA IN ACEST CURS DE SEO:

 • Vei afla cum functioneaza motoarele de cautare
 • Cum claseaza Google site-urile in rezultatele de cautare
 • Care sunt principalele update-uri de algoritm
 • Cum sa gasesti cele mai bune cuvinte cheie pentru strategia de SEO
 • Cum sa utilizezi Google Keyword Planner si alte tool-uri pentru etapa de reasearch a cuvintelor cheie
 • Vei afla tipurile de cuvinte cheie utilizate in SEO
 • Vei invata SEO Tehnic care implica – robots.txt, sitemaps XML/HTML, ce este crawlingul, indexarea, cum sa optimiezi tehnic site-ul web
 • Vei invata SEO On page – vei afla cum sa respecti cerintele Google de optimizare on page – titluri, descrieri meta, url-uri, securitatea site-ului, viteza, continut, datele structurate, dezvoltarea de texte acceptate de Google
 • Vei invata SEO Off Page – vei afla cum sa atragi link-uri de calitate catre site respectand cerintele Google
 • Vei invata cum sa analizezi site-urile concurentilor tai
 • Vei invata cum sa optimizezi site-ul pentru mobile
 • Vei invata cum sa clasezi site-ul in topul rezultatelor de cautare LOCALE

 

De ce sa inveti sa iti optimizezi site-ul web?

 • Prin SEO vei avea sanse mai mari a atrage clienti targetati pe site, in mod sustenabil, fara costuri. Cand cineva va cauta produsele/serviciile tale sau afacerea ta pe Google, iar site-ul tau este bine optimizat, site-ul va aparea in topul rezultatelor de cautare si va atrage clienti.
 • Vei creste performanta site-ului tau rapid pentru ca prin procesul de optimizare, tu rezolvi problemele site-ului si il vei face sa ruleze mai rapid si va oferii o experienta de utilizare placuta.
 • Vei creste vizibilitatea afacerii tale, pentru ca prin SEO site-ul tau va deveni mai vizibil pentru ca va ocupa o pozitie mai buna in rezultatele de cautare.
 • Vei scadea costurile de promovare pe care le poti investi in alte campanii de marketing – Facebook Ads, Google Adwords.

 

Multi oameni se simt coplesiti cand vine vorba de optimizarea site-ului lor si de datele tehnici de care trebuie sa tina cont. Daca si tu simti la fel atunci acest curs de SEO in Timisoara iti va explica clar si concis fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurgi atunci cand vrei sa iti optimizezi site-ul web.

Din pacate daca vrei sa inveti de unul singur sa faci SEO este greu si multe informatii online fie sunt gresite fie sunt incorecte. La acest curs de SEO One To One tu vei fi asistat de un expert SEO cu experienta de peste 4 ani in domeniu, care iti te va ghida prin tot procesul de optimizare a unui site.

In cadrul sedintelor de curs vei invata cum functioneaza algoritmul Google, care sunt factorii de clasare a site-ului, update-urile de algoritm, cum sa alegi cele mai potrivite cuvinte cheie, cum sa pregatesti site-ul din punct de vedere tehnic, cum sa optimizezi on page site-ul si cum sa atragi link-uri de calitate.

Call Now

Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+