Facebook

Cum sa dezvolti pagini de Facebook de calitate

facebook ads timisoara

Citeste in continuare articolul de mai jos pentru a afla cum sa dezvolti pagini de Facebook de calitate.
Cauti metode testate si dovedite care sa ajute pagina de Facebook Business sa creasca numarul de like-uri, reach-ul si rata de engagement?

In acest articol vei afla cum poti dezvolta o pagina de Facebook Business de succes care sa vanda si sa iti aduca noi clienti.

psihologia-marketing-ului pe facebook

1. Engagement

Cand dezvolti postari pe pagina de Facebook trebuie sa ti cont de dorintele, placerile publicului tinta pentru a creste engagementul paginii. Astfel posteaza imagini haioase, video-uri, gif-uri interesante care sa capteze atentia publicului tau tinta.

In functie de domeniul tau de activitate poti posta imagini si video-uri utile pentru publicul tinta.

2. Foloseste-te de Facebook Ads

Daca vrei sa cresti rapid reach-ul paginii tale poti utiliza Facebook Ads. Poti crea anunturi prin care oamenii sa dea like la pagina ta. Este o metoda excelenta daca vrei sa cresti numarul de fani ai paginii tale.

3. Dezvolta o strategie de postare

Daca vrei sa ai un control asupra paginii de Facebook trebuie sa dezvolti un program/plan de postari. Afla cand este piata ta tinta online pe Facebook, ce tipuri de postari apreciaza, pune la punct un calendar de postari – orele la care postezi, ce postezi, de ce postezi, cum monitorizezi postarile si impactul lor.

4. Arata partea umana a paginii de Facebook

psihologia-marketing-ului pe facebook
psihologia-marketing-ului pe facebook

Multe pagini de Facebook sunt create pentru a promova produse/servicii. De aceea au un reach atat de mic. Astfel daca vrei sa ai o pagina de Facebook de succes trebuie sa arati si partea umana precum sa raspunzi la comentarii, sa dai like la comentarii, sa postezi si elemente noncomerciale.

5. Foloseste-te inteligent de hashtags – vei creste reach-ul postarilor tale daca acestea au 2-3 hashtags de calitate. Atentie! Nu trebuie sa exagerezi cu numarul de hashtags.

6. Monitorizeaza pagina de Facebook constant – Eww. Analytics. Multa lume uita sau nu stiu sa analizeze pagina lor de Facebook si impactul postarilor de pe Facebook. Poti monitoriza usor impactul postarilor tale de pe Facebook folosind Facebook Insights – aici poti vedea reach-ul paginii, postarilor, cand este piata tinta activa pe Facebook, ce postari prefera. Aceste informatii te vor ajuta sa ai o baza solida despre preferintele publicului tinta.

cum sa cresti engagement-ul pe facebook

7. Posteaza poze si video-uri de calitate – trebuie sa ti cont ca oamenii de pe Facebook sunt ocupati rau si grabiti. Daca postarile tale nu atrag atentia atunci pagina ta de Facebook va avea de suferit. Astfel dezvolta poze mari, clare, colorate care sa atraga atentia publicului tinta si video-uri cu produsele pe care le comercializezi sau video-uri funny pentru a creste reach-ul si engagement-ul.

8. Dezvolta concursuri pentru a atrage clienti potentiali, a creste reach-ul, numarul de like-uri a paginii de Facebook si engagementul.

9. Profita de tabul de shop – daca ai o afacere care comercializeaza produse poti dezvolta un mic shop pe Facebook prin care sa poti eticheta produsele direct pe pagina de Facebook cu link direct catre pagina de produs.

10. Profita de poza de cover – dezvolta o poza de cover de calitate care sa atraga atentia publicului tinta. Este important sa stii ca Facebook testeaza cover video pentru paginile de Business. Alege o poza reprezentativa pentru afacerea ta.

Author

flavius

Call Now

Audit SEO Gratuit

Pentru site-ul tau web

Daca si afacerea ta a fost afectata negativ de criza #Covid-19 si vrei sa continui sa atragi clienti pe site, acceseaza linkul de mai jos si cere un audit de #SEO gratuit!
analiza seo gratuita star marketing timisoara
 
Afla cu ce probleme se confrunta site-ul tau web printr-un Audit de SEO Gratuit!Vreau audit
+
Deschide chat
Discuta cu noi
Salut,
Cum te putem ajuta?